Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Komiek Remy Gillard geeft toe DeloRean te hebben gestolen

Komiek Remy Gillard geeft toe DeloRean te hebben gestolen

Op dinsdag 20 september vertelden we u dat de eigenaar van een DeloRean-replica, de auto uit de “Back to the Future”-cult-trilogie, Remy Gillard wordt verdacht van het stelen van zijn kostbare auto uit Ploeuc-L’Hermitage in de Côtes d’Armor. We namen contact op met komiek Herault, die met ondersteunende foto’s bevestigde dat hij achter deze diefstal zat met drie “Experts”. Remy Gillard gaat op weg om de auto terug te brengen op een plateau naar Montpellier (ongeveer 1.000 km) “Om te controleren of het door de tijd kan reizen”. Zoals beloofd om het terug te brengen“In de nabije toekomst”.

Geeft u toe de eigenaar te zijn van de overval op Delorean?

Je moet goed nadenken over het leven, ook al betekent het tijdreizen achter het stuur, je kunt net zo goed een auto stelen die er goed uitziet!*

Hoe ben je vooruitgegaan?

’s Nachts met drie experts. Blijkbaar heeft de eigenaar de camerabeelden… Ik wou dat hij ze vrijgaf.

Heb je haar naar Montpellier gebracht? Hoe dan ook ?

Ik bracht het naar Montpellier op een dienblad bedekt met zeildoek. Ik heb hem losgelaten maar hij is in perfecte staat.

De eigenaar zegt dat je eind vorig jaar contact met hem hebt opgenomen. Waarom heb je besloten om op deze manier te handelen, het te stelen in plaats van het te huren?

Ik heb het niet gestolen, ik zou er graag mee vliegen.

Wat ben je van plan met deze auto te gaan doen? En wanneer ben je van plan om het terug te sturen?

READ  Brigitte Bardot zonder taboes op de effecten van het verstrijken van de tijd "It's pending"

Ik wil controleren of ze echt in de tijd kon reizen naar de jaren 80. Benzine was goedkoper en muziek was eleganter. Ik beloof DeloRean in de nabije toekomst terug te geven aan de eigenaar.

Heeft de gendarmerie van dit verhaal gehoord?

Ik werd gebeld ja en gelukkig hebben ze gevoel voor humor.

boos

De eigenaar, die zich woensdag bij Victor Degerandi voegde, benadrukte dat dit surreële verhaal niet voor het grijpen ligt. “Het zit me echt dwars, geloof me, hij had het aan mij kunnen verhuren, het zou minder stressvol zijn geweest!”vertel ons. In tegenstelling tot wat sommige kranten schrijven, is mijn auto gestolen. Victor Degerin wijst er echter op dat hij uiteindelijk geen klacht heeft ingediend bij de gendarmerie, zoals hij toch beweerde. “Ik zei het om Remy Gillard te laten reageren, zodat hij me mijn auto terug zou geven.”

* Een verwijzing naar een van de cult-citaten uit de film: Je moet goed nadenken over het leven, ook al betekent het reizen door de tijd aan het stuur van een auto, je kunt er ook een kiezen die er goed uitziet!