Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Léna Situations zal een wekelijkse podcast voor Spotify hosten

“Alleen of vergezeld van beroemde gasten”, zal de 24-jarige influencer “rivierinterviews” afnemen en “levenspaden en niet-gepubliceerde geheimen” presenteren terwijl het platform zich voorbereidt op een online persmap.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Youtuber Léna Situations zal vanaf 20 oktober zijn eerste podcast, “Six-Seater Sofa”, exclusief op Spotify hosten, zo maakte de Franse studio van het streamingplatform dinsdag 20 september bekend. Je werkt mee aan de totstandkoming van dit weekprogramma.

Alleen of met bekende gastende 24-jarige influencer zal leiden Riviergesprekken en zal presenteren “Wegen van leven en vertrouwen” Ongepubliceerd belooft Spotify in een online persmap.

Léna Mahfouf, wiens echte naam is, heeft naam gemaakt met video’s die zijn gemaakt met een camera in de hand, waarbij mode en levensmomenten worden gecombineerd met een pittige thuismontage. Met haar podcast pikt ze de draad weer op ‘De lange tijd die het audioformaat biedt om zijn gemeenschap toe te staan’ [dont 2,4 millions d’abonnés sur YouTube et près de 4 millions sur Instagram] Om nieuwe aspecten van het zijn te ontdekkenis toegevoegd.

READ  Kate Middleton is onberispelijk ondanks de rouw: elegant kapsel en glimlach gevonden naast William