Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘I made Titanic’: de zin van James Cameron die iedereen kalmeerde voor Avatar – Actus Ciné

Terwijl de eerste act van “Avatar” deze woensdag in de bioscoop verschijnt, sprak James Cameron onlangs over de pre-productie van de film en het onstuitbare argument dat hem in staat stelde de studio te overtuigen.

Zelfs vandaag, sinds de release in 2009, is het gewoon de grootste hit in de filmgeschiedenis.

Maar voordat hij aan zijn fantastische Avatar-avontuur kon beginnen, moest James Cameron de productie overtuigen om met hem mee te gaan naar de planeet Pandora. Wie met Aliens, Terminator 2 en vooral de megafilm Titanic al echte wapenfeiten aan de kassa heeft neergezet, heeft zijn argumenten al naar buiten moeten brengen.

“We hadden ruzie over een paar dingen. De studio vond bijvoorbeeld dat de film korter moest en dat er veel vliegscènes waren met… wat ze afschuwelijke mensen noemen”James Cameron vertelde onlangs een microfoon The New York TimesVliegende draken tevoorschijn toveren die de personages beuken.

Om zijn project te verdedigen, nam Cameron uiteindelijk drastische maatregelen en riep hij de triomf op van zijn nieuwste film: een bepaalde oceaanschip-saga die wereldwijd meer dan $ 2 miljard heeft gegenereerd.

20th Century Fox

“Er is een punt waarop ik grenzen stel, en ik zei tegen hen: ‘Weet je wat? Ik heb Titanic gemaakt. Dit gebouw waar we elkaar ontmoeten, dit nieuwe complex van een half miljard dollar in je studio’s, de Titanic heeft ervoor betaald, dus ik zal [mon film]“… en toen bedankten ze me.”

Geconfronteerd met dit onstuitbare argument, hebben studioleiders de nieuwe droom van Cameron al onderschreven. Het resultaat, we kennen het: $ 2,847 miljard wereldwijd, de grootste hit ooit, en vier officiële sequels in de pijplijn.

READ  “Human”: Wajden is klaar om haar carrière te beëindigen door te verliezen in Dancing with the Stars?

Vanaf 14 december in onze bioscopen, Avatar: Water Road Zal hij het record van zijn oudere broer kunnen verbreken?

(Her)ontdek de filmtrailer…