Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Willem-Alexander en Maxima uit Nederland traden op tijdens het Bevrijdingsconcert.

Willem-Alexander en Maxima uit Nederland traden op tijdens het Bevrijdingsconcert.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima wonen op 5 mei 2024 de slotceremonie bij van de jaarlijkse Bevrijdingsdagviering in Amsterdam. Een knallende avond aan de oever van de Amstel, Sovereign zong ook een liedje.

Als op 5 mei de klok 8 uur slaat, valt Nederland stil. Slechts twee minuten om de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog te herdenken en de Nederlandse soldaten te vieren die 79 jaar geleden toestonden dat de nazi-troepen zich onvoorwaardelijk overgaven. Zoals iedere Bevrijdingsdag zouden Koning Willem-Alexander en zijn vrouw Koningin Máxima dit Dodenherdenkingsweekend voor geen goud hebben willen missen. Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam had de leiding over de ontvangst en begeleiding van hen naar de locatie, aan de oevers van het Amstelkanaal, tegenover het Royal Gare Theater.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima werden alvorens naar het concert te gaan begroet door burgemeester Femke Halsema van Amsterdam. @Robin Utrecht/ABACAPRESS.COM

Voor dit 30e concert op 5 mei draagt ​​Nadan een nieuw pruimenensemble ontworpen door een van haar favoriete couturiers. De avond, die gezellig belooft te worden, wordt gepresenteerd door de Turks-Nederlandse zangeres Karsu en radiopresentator Fritz Spitz. Echte sterren van Nederland! April Darby, Gus Meiwies, Fleming en Emma Coke zullen een deel van de show uitvoeren.

Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima wonen op 5 mei 2024 het slotconcert van de bevrijdingsvieringen in Amsterdam bij.
Het 30e concert vindt plaats op 5 mei aan de oever van de Amstel, voor het Koninklijk Theater Carré. @Robin Utrecht/ABACAPRESS.COM

Wat is er beter dan op de eerste rij te zitten en van de hele show te genieten? Op de klank van het lied Alle Wij doen nietsGenomen uit Compositie Oranje soldaat, Willem-Alexander en Máxima dirigeren niet meer. Opgetogen beginnen ze te zingen in het volle zicht van de opgetogen gasten. RTL Nederland Het herinnert ons er dus aan dat vorsten de show – die de oorlogsjaren van antiheld Erik Hasselhoff Rolfzema en de adjudant van koningin Wilhelmina vertegenwoordigt – al meer dan eens hebben gezien.

READ  Vestiging in Nederland (bijgewerkt) | Internationaal advocatennetwerk
Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima woonden op 5 mei 2024 het slotconcert van de bevrijdingsvieringen in Amsterdam bij.
Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima betrappen zichzelf glimlachend en ontspannen op zingen. @Robin Utrecht/ABACAPRESS.COM

De koning en de koningin zijn niet gierig in hun applaus, maar glimlachen triomfantelijk… en medeplichtig. RTL meldt dat presentator Karsu er niet voor terugdeinst de goede verstandhouding tussen het koninklijk paar te benadrukken. “Het lijkt erop dat alles goed gaat in de liefde”, grapt de jazz-popzangeres, terwijl hij ondeugend naar de onmiddellijk geïmplodeerde vorsten kijkt. Het zit eindelijk in de eerste noten van het nummer We zullen elkaar weer ontmoeten Willem-Alexander en Maxima aanbidden op een boot. Voor een reis die de grootste sterren waardig is!

Lees meer >> Willem-Alexander uit Nederland viert zijn 57e verjaardag: een familiefeest!

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima woonden op 5 mei 2024 het slotconcert van de bevrijdingsvieringen in Amsterdam bij.
Uiteindelijk verlieten de toegewijden per boot de locatie om te zingen. We zullen elkaar weer ontmoeten. @Robin Utrecht/ABACAPRESS.COM