Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wie is Lilo Fogli, de vrouw van Clovis Cornelac?

Op het scherm van de speelfilm Asterix op de Olympische Spelen op donderdag 26 augustus op TF1 verving Clovis Cornelac destijds Christian Clavier als de beroemde Galic. Al meer dan 30 jaar heeft de acteur beperkte rollen in de bioscoop, maar geen veroveringen. Al meer dan 10 jaar is hij smoorverliefd op actrice Lilo Fogli.

Clovis Cornelac is nu een van de grote namen in de Franse cinema. Met meer dan 30 jaar van zijn carrière op zijn naam, heeft de acteur de kans gehad om in verschillende films te schieten. De laatste is alleen Camelot, een grote comeback voor een cultserie op het grote scherm die in de zomer van 2021 uitkwam. Maar de acteur is ook een vader en een verliefde man. Nadat hij twee kinderen had gekregen uit zijn relatie met Caroline Prost, de tweeling Lily en Alice, ontmoette hij Lilo Fogli in 2009, voordat zijn scheiding volledig werd geregistreerd. waar, Het stel verlaat elkaar niet en breidt hun kleine gezin niet uit. Vergroot de afbeelding die Clovis Cornelac beschouwt “de vrouw van zijn leven“.

Video. Asterix op de Olympische Spelen: de ijdelheidsoorlog tussen Gerard Depardieu en Alain Delon

Financieel professional werd actrice

Lilo Vogli, van Italiaanse afkomst en geboren in Marseille in 1981, was niet echt van plan actrice te worden. Ze heeft al een Bac+6 in financiën en werkte een jaar bij het grote LVMH-conglomeraat, voordat ze besloot dat het niets voor haar was. Vastbesloten om haar geluk als actrice te beproeven, ging ze zich omscholen en studeerde aan de Actors Studio Drama School in New York, waar ze cum laude afstudeerde. Ze kreeg haar eerste rol in 2006 in bor weekend door Olivier Duran. Ze is in veel tv-shows verschenen, vooral in bracco of werkende meisjes.

Binnenkort speelt Lilo Fogli in de film dat is cool ! Geregisseerd door zijn metgezel Clovis Cornelac. Die laatste heeft sinds 2015 altijd plaatsgemaakt voor zijn vrouw in zijn filmprojecten, een bewijs van zijn vertrouwen in haar. vooral dat Ze schreef mee aan het script voor haar eerste film!

READ  Wordt Vincent Quejo binnenkort voor de tweede keer vader? Legt zijn liefje Reem uit, het is al laat

Video. Karen Viard en Clovis Cornelac vertrouwen op ‘Les Chatouilles’

Zijn prachtige liefdesverhaal met Clovis Cornelac

Het moet gezegd dat de twee geliefden sinds hun ontmoeting in 2009 niet meer zijn weggegaan. Ze hebben ze echter ook gevangen Wedstrijd Parijs : “De ontmoeting had niet op een slechter moment kunnen komen.” De twee acteurs ontmoetten elkaar op een feest dat werd georganiseerd door een wederzijdse vriend en op dat moment waren ze allebei gescheiden van hun echtgenoten. “We waren bezig onze wonden te helen en het leek volkomen ondenkbaar om ons zo snel in een nieuw verhaal te lanceren”, zegt Clovis Cornelac, terwijl hij zijn zoete schoonheid uitlegt: “Vooral omdat ik mezelf altijd heb gezworen niet verliefd te worden met een beroemde acteur bovendien, dus hij is al een vader!”

Alleen hier liet het lot hen niet veel keus. “We probeerden deze ontluikende liefde te weerstaan, maar onze gevoelens waren sterker dan al onze beslissingen. Al snel zagen we elkaar duidelijk voor elkaar, en we vonden dat we dat niet moesten doen. Laat deze kans voorbijgaan.” Sindsdien noemde Clovis Cornelac haar in een interview in C à vous “de zachte en tedere” en “de vrouw (zijn leven)”. Met dank aan een beetje gierig zei hij dat hij het heerlijk vond om met zijn partner te werken, die in 2013 zijn vrouw werd… slechts een paar weken na de geboorte van hun zoontje, Nino. Samen zijn ze beter dan een stel: een echt team dat elke storm aankan.

Lees ook

>> Clovis Cornelac schokte kijkers

READ  Valeriaan: 8 Franse regisseurs die cameo's maakten in de film

>> Getrouwd Clovis Cornelac

>> Clovis Cornelac en zijn vrouw: een zachte pauze op Roland Garros (foto’s)