Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tom Cruise onthult de risico’s van zijn leven in ‘Mission: Impossible 7’

Tom Cruise zorgde donderdag op CinemaCon in Las Vegas voor opschudding met de eerste beelden van de langverwachte Mission: Impossible 7 en een waanzinnige stunt waarin de acteur op een op volle snelheid gegooide motor de leegte in vliegt.

Om de verzamelde bioscoopeigenaren naar hun jaarlijkse bijeenkomst te lokken, riep Paramount Studios Tom Cruise zelf op voor een korte videoconferentie. “Het is verreweg het gevaarlijkste dat ik ooit heb geprobeerd”, Hij biedt deze truc aan, zei Tom Cruise, 59. “We zijn er al jaren mee bezig”De acteur zei dat het een bestand was Een motorfiets die van een klif springt, gevolgd door een sprong aan de basis. ‘Ik wilde het doen omdat ik te jong was’ hij voegde toe.

Achter de schermen vrijgegeven beelden voor de gelegenheid toonden hoe Tom Cruise zich voorbereidde op de Power Tour met meer dan 500 parachutesprongen en ongeveer 13.000 motorsprongen, voordat hij zich een weg baande naar een Noorse klif. Filmregisseur Christopher Macquarie kijkt angstig naar de scène totdat de acteur zijn parachute opent en veilig landt, met deze analyse: “Ik denk dat ik nog wel wat langer op de fiets kan blijven.”.

Tom Cruise, een van Hollywood’s grootste sterren, staat bekend om het zelf uitvoeren van de meeste stunts in zijn rollen. Hij liep ook een gebroken enkel op tijdens het filmen van de vorige film met het personage van Ethan Hunt, Mission Impossible: Fallout. De acteur staat ook centraal in het langverwachte vervolg Het besteWaardoor hij in 1986 beroemd werd.

READ  Hanami: Het Japanse Kersenbloesemfestival is terug in Parc de Sku!

‘Een vreemd en moeilijk jaar’

Deelnemers aan CinemaCon kregen donderdag de kans om de eerste dertien minuten van de film te bekijken, terwijl elite Maverick-piloot een revolutionair supersonisch vliegtuigprototype test ondanks tegenstand van zijn superieuren, die het uiterst geheime programma willen afsluiten om piloten te vervangen door drones.

Vorig jaar moest CinemaCon, waar Hollywood-studio’s meestal stergroepen uitzenden, vanwege het coronavirus worden afgelast. En hoewel bijna 90% van de Noord-Amerikaanse theaters heropend zijn, blijft hun toekomst onzeker. ‘We hebben allemaal een vreemd en moeilijk jaar gehad’, in een vooraf opgenomen videoboodschap acteur Matthew McConaughey, opmerkend dat Weinig bedrijven hebben zo geleden onder de gevolgen van de pandemie. uit bioscopen.

De acteur maakte een vervolg op de muzikale animatiefilm Alles in Scène 2 Voor Universal Studios, dat ook afbeeldingen onthulde voor het nieuwe deel van de saga Jurassic Parkgedoopt wereld na, romantische komedie Jennifer Lopez.