Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit bericht op het Facebook-account van Charles Aznavour roept controverse op!

Op 1 oktober 2018 overleed Charles Aznavour op 94-jarige leeftijd. Met bijna 100 miljoen verkochte albums gedurende zijn carrière, is hij ook de populairste zanger ter wereld. Veel van zijn liedjes zijn gekozen door andere artiesten, vooral Transatlantic. zijn lied gisteren weer, Het werd een standaard in zijn Amerikaanse vertaling (Gisteren toen ik jong was) Het was het onderwerp van 90 terugvorderingen. “Amerikanen zijn zo nieuwsgierig naar deze nieuwigheid dat wanneer ze over een nieuwe zangeres horen, ze haar op hun beurt willen ontdekken. In Frankrijk moet een persoon al bekend zijn om gewaardeerd te worden. Ik werkte graag samen met auteurs en componisten, hij brengt altijd iets met zich mee en in je eentje word je nooit een groot artiest. Ongeacht of je minder verdient dan het auteursrecht, de artiest is er niet om groot geld te denken”, geeft toe dat de persoon in 1924 in de rue Monsieur-le-Prince in Parijs is geboren. Het is precies dit “grote geld” dat centraal staat in de controverse rond een Franse zanger die de verloren ster wil eren.

Coveralbum van Charles Aznavour zorgt voor controverse

Het Facebook-account van Charles Aznavour publiceerde donderdag 26 augustus 2021 nieuws dat niet alle internetgebruikers tevreden stelde. “Het album van Danny Bryant ter ere van Charles Aznavour werd afgelopen oktober uitgebracht‘Kunnen we lezen. Het nieuws veroorzaakte een golf van verontwaardiging.’Echt niet opgewassen tegen de taak”, “hihihih saluut…. Voor een black-out ja… “,” Teleurgesteld door de beschermheren van de grote Mr. Charles Aznavour “,” Onzin, dat is vooral Danny Brillant die de deuntjes van Mr. Aznavour nog eens wil horen. kort ! Het is geweldig dat je alleen de naam hebt. Brand zo snel mogelijk een cd. Toen stopte het advies en ging naar Suzette “,” Groet voor het geld … Niemand kan dit bericht evenaren “,” Je moet opgeblazen zijn om Aznavour terug te krijgen …. Echt waar!Sommige fans van de overleden zanger schreven.

READ  Romeo Elvis beschuldigd van aanranding: reactie van zijn partner Lina Simon

Zie ook: Patrick Bruel’s kritiek op ‘Frankrijk met ongelooflijk talent’