Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kim Kardashian Kanye West weer als koppel? Ze hertrouwen!

Niemand verwachtte Marilyn Manson en Dababi te zien landen bij het concert van Kanye West, die naar zijn album luisterde Donda voor meer dan 40.000 toeschouwers. Niemand zag daar Kim Kardashian In een trouwjurk en een lange sluier nadert ze langzaam de glimlachende Yi zoals op hun trouwdag. Er zijn echter zes jaar verstreken en ze is nu in het proces van echtscheiding.

Degenen die het geluk hadden om de show bij te wonen via Apple Music, konden Kim Kardashian zien aankomen in een Balenciaga-trouwjurk tijdens het laatste nummer van de avond, Hij liet geen kinderen achter. Om dit verbazingwekkende scenario te geloven, kan men een significante collusie tussen de twee vorige raden. Het optreden van Kim Kardashian was een van de meest besproken onderwerpen op de avond van 26 augustus 2021. Zelfs bronnen “zeker” waren er snel bij om de vlammen in de pagina’s van TMZ.com te doven, en bevestigden dat ze niet langer samen zijn, maar mogelijk blijven een verenigd gezin voor hun vier kinderen: North, And St., en Chicago, en de Psalmist.

Van veraf kan er enige twijfel bestaan ​​over de identiteit van deze vrouw in de trouwjurk. De jongere zussen van Kim Kardashian, Khloe Kardashian en Kylie Jenner, bevestigden hun aanwezigheid terwijl ze de details van de prachtige outfit onthulden.

READ  Waarom France 3 besloot een einde te maken aan zijn beroemde marmotten