Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een voormalige minnaar van Serge Gainsbourg vertelt over hun relatie

In het leven van Serge Gainsbourg werden vrouwen getoond. Brigitte Bardot, Jane Birkin De meest bekende bamboe. Maar de zangeres had ook verschillende informele relaties, die een of meerdere nachten duurden, maar nooit van hun leven. Tijdens de laatste jaren van zijn leven zag hij regelmatig een jonge vrouw genaamd Marie, nu een lerares Frans. De persoon die momenten met hem leefde De vader van Charlotte Gainsburg Hij wil zijn ervaring met de kunstenaar delen in een boek genaamd Hij was een gans. Als ze eerst een onvoorwaardelijke fan was van Serge Gainsbourg, veranderde beetje bij beetje haar status: ze werd een van zijn minnaressen! Nadat ik per post contact met hem had opgenomen, deelde ik eerst verschillende maaltijden in het restaurant met ex-compagnon Jane Birkin. Mary zegt dat een gedicht drie jaar zou hebben geduurd. “De eerste keer dat hij me uitnodigde voor een etentje, was ik dolgelukkig”, vertelde ze aan Ness Matin.

Helaas, Al snel veranderde de droom in een nachtmerrie : “Maar ik realiseerde me al snel dat Gainsbourg Gainsbarre werd. Hij dronk ‘s ochtends alcohol (…) hij rookte constant”, herinnert ze zich. Moeilijke tijden beleefde de jonge vrouw in die tijd, die de excessen van de zanger rechtvaardigt door zijn scheiding van Jane Birkin. Sinds deze breuk is hij “echt liefdeloos” geworden. Uit deze relatie met de ster, die ze zo bewonderde, behoudt Mary een mengeling van gevoelens: “Wie (…)

Lees hier meer op de site

‘Ziek van’: Caroline Margardon raast, slachtoffer van identiteitsdiefstal
Tony Parker houdt van foto’s: de atleet speelt de rol van avonturier met zijn vriendin Alize Lim
Talentspel: Iris Mittenaere in verlegenheid gebracht door grap op Kev Adams
FOTO Game of Talents: netizens zijn zo verrast door het uiterlijk van Maxime Dereymez, dat ze het niet herkennen
Tom Cruise op de set van Mission: Impossible: Zijn spullen zijn gestolen uit de auto van zijn lijfwacht

READ  Elizabeth II en haar terug naar Buckingham? Een echte revolutie in het paleis ...