Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jeremy Frio op het podium: Laure Manudo speelt groepen met Laurie Tillman en Juan Arbelaiz

Het stel is deze zomer zeker onafscheidelijk! 26 augustus 2021, Jeremy Ferro Het is gemaakt op het podium van de eerste release van Pellicu-Live Festival in hun (ten oosten van de Pyreneeën). Bij dit zomerconcert, georganiseerd voor het kasteel in Palauda Park, kon de artiest niet alleen rekenen op de aanwezigheid van zijn compagnon Laure Manudo, maar ook op de aanwezigheid van hun goede vrienden Laurie Tillman en Juan Arbeleth !

Het minste wat we kunnen zeggen is dat de 33-jarige chef de sfeer weet te bepalen! Terwijl Jeremy Frio zijn lied vertaalde Mens, de voormalige kandidaat voor topkok Hij speelde de bestuurdersstoel met zijn mobiele telefoon. “jeremyfrerot is nooit zonder zijn Colombiaanse sfeer‘, merkte zijn vrouw, Laurie Tillman, met humor op, een keer een verhaal Instagram (Zie diavoorstelling). De voormalige Miss France speelde ook groepen die de teksten uit volle borst zongen, samen met acteur François-Xavier Demaison. Het moet gezegd worden dat het stel zo close werd met Jérémy Frérot (31 jaar) en Laure Manaudou, dat ze hun zomervakantie samen op Sicilië doorbrachten.

Pellicu-Live Festival is een nieuw evenement dat concerten, film en gastronomie combineert. Deze eerste editie vindt plaats in Thuir tot en met 28 augustus. Als Jeremy Frio zich op het podium heeft onderscheiden, heeft Juan Arbelaiz de leiding over kookshows met Julien Dupuy en Deni Imbroisi. Op het programma staan ​​ontmoetingen met acteurs Francois Xavier Demaison en Frank Dubusque, evenals optredens van Grand Corps Malade en DJ Cut Killer. Tot slot krijgen de toeschouwers een vieze dans De ervaring waarin Dennitsa Ikonomova live dansen zal uitvoeren voor de cultfilm met andere dansers van dans met de sterren.