Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bruno breekt het wereldrecord voor individuele overwinningen in een tv-game

“Er is echt een mijlpaal bereikt in de geschiedenis van televisieprogramma’s.” Jean Luc Richman Hij verborg zijn vreugde niet op zaterdag in 12 uur hits. Slechts een paar dagen na het breken van het record voor het aantal inzendingen in het TF1-spel, is de kampioen
Bruno Hij behaalde groot succes door het wereldrecord voor individuele overwinningen in de spelshow te vestigen.

Dankzij zijn 214e overwinning passeert Bruno Marie Christine die wordt Grootste winnaar in de geschiedenis van kleine schermen In 2018 dankzij haar deelname aan Iedereen wil hem vervangen werkgelegenheid
Frankrijk 2. Houd er echter rekening mee dat dit record niet is goedgekeurd, maar mogelijk binnenkort beschikbaar komt. “Hier werken we aan met het boek Guinness Book of Records Definieer Jean-Luc Richman.

Een record om te verslaan

Volgens hem heeft Bruno een winnend eindrecord, de grootste overwinning in een spelshow. Tot nu toe is zijn prijzenpot €906.634, een graad lager dan zijn prijzenpot voorouder Eric, die zijn vlucht zag stoppen met €921.316 aan winst en cadeaus op zak. Na deze eerste stap rest alleen nog het bedrag te overschrijden dat Marie Friedel op 27 augustus 2004 won in Wie wilt er een millionair zijn? : miljoen euro.

READ  Mintessa onthult de onderkant van haar ontmoeting met Catherine Robert, de vrouw van haar coach, Viani