Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het geschreeuw van Baptiste Giacconi tijdens de Fort Boyard-test ergert netizens

Op zaterdag 28 augustus werd de laatste aflevering van het tweeëndertigste seizoen van Fort Boyard uitgezonden op France 2. Een kandidaat die zijn angst niet kon bedwingen, maakte de netizen aan het lachen.

Het einde van de zomer komt heel snel… Terug naar school staat voor de deur. En wie terug naar school zegt, zegt nieuwe programmering. Iconische shows zullen terugkeren naar schermen, terwijl anderen zullen buigen … tot volgend jaar. Dit is met name het geval bij Fort Boyard. De laatste aflevering van seizoen 32 van deze zomerse cultshow wordt uitgezonden op zaterdag 28 augustus op France 2.

En als het team vorige week niet schitterde met zijn fysieke kracht, was het niveau geweldig. Voor de laatste van Fort Boyard in 2021Er is een vijfsterrenproductie gepland. Baptiste Giacconi, Natalie Simon, Agentin Aimee, Malaika Maynard, Ibrahim Zibat en Frankie Zapata verdubbelden hun inspanningen om zoveel mogelijk aanwijzingen en aanwijzingen te winnen. hun doel? Verzamel zoveel mogelijk kernen voor de vereniging CER HOM (The End of Cancer and the Beginning of MAN) die meer structuren wil creëren die de medische wereld kunnen verbinden met patiënten die lijden aan kanker.

finale aflevering

En als dit team Fort Boyard in stijl afsluit, moet je weten dat deze show in feite de eerste van het seizoen is die afgelopen mei is opgenomen. Maar de kandidaten straalden veel, en het is logisch dat dit aantal een einde zou maken aan het avontuur.

Geweldige aankomst

Vanaf de eerste seconden van deze laatste aflevering van Fort Boyard van het seizoen heeft Franky Zapata alle kijkers versteld doen staan. Zijn komst op het flyboard heeft alle netizens gehallucineerd en zal in de hoofden van mensen gegrift blijven.

READ  Prins Harry hekelt de ondraaglijke "open jacht": vergelijkt zijn leven met een cultfilm

“Welk niveau is dit?”

Frankie Zapata was niet de enige die indruk maakte op Twittos. Alle deelnemers van de avond streden om talenten en verzamelden in recordtijd de acht sleutels. Sterker nog, ze slaagden erin de Three Boos te verslaan. Voor het eerst dit seizoen in Fort Boyard. Unaniem waren Twitter-volgers betoverd door dit team.

“Arme Baptist”

Als de eerste fase van de sleutels bijna foutloos was, ondanks de gevangenschap van Baptiste Giacconi, waren de tests van de puzzels veel gevaarlijker … Olivier Maine koos opnieuw de voormalige inspiratie van Karl Lagerfeld om de spooktrein te nemen. En net als mijn buurman die de geesten markeerde met zijn woeste kreten, was het model ook erg bang. Hij had hem kunnen raken. Het geschreeuw van Baptiste Giacconi, dat sommige kijkers dwong hun televisie te dempen, deed hen nog steeds doodgaan van het lachen. De fort-avonturier verraste ook de netizens… die er ook niet aan dachten”uit angstToen ze hem zo verlamd zagen, hadden ze medelijden met hem!

Ondanks zijn geschreeuw slaagde hij erin zijn angst te overwinnen en het bewijs te winnen. Aan het einde van de avond had het team 7.544 kernen verzameld. Zo eindigde het 32e seizoen van Fort Boyard in stijl, en Twittos kijkt nu al uit naar volgend jaar voor nog gekkere nieuwe evenementen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: