Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Noemi’s ontslag, Taiser geconfronteerd met ziekte en Lionel niet overtuigend door Diva – Hier begint het allemaal op 1 september 2021 (aflevering 218) | Hier begint het allemaal

Lees hier de gedetailleerde synopsis Everything Begins Season 2 Advance Episode 218 die uitgezonden wordt op woensdag 1 september 2021 (TF1). Noémie neemt een besluit over het instituut. Leonels strop wordt strakker als de ziekte van Tessier opnieuw de kop opsteekt.

De volledige samenvatting van de ITC TV-serie van aflevering 09/01/2021 met #IciToutCommence spoilers in preview, alles wat je moet weten.

Noémie neemt haar lot in handen en neemt afscheid van het instituut

Vind de volledige samenvatting vanHier begint het allemaal Aflevering 218 Uitgezonden op TF1 op woensdag 1 september 2021 (Vooraf samenvattingen bekijken Hier begint het allemaal ): Samenvatting van de vorige aflevering Hier start alles vanaf 31-08-21 Verbonden.


Greg is weer terug en hij wil dat Tom betaalt voor wat hij heeft gedaan. Lionel weerhoudt hem van slaan.

Tweedejaarsstudenten in keukenuniform worden geroepen naar restaurant Double A. Antoine gaat op zoek naar de persoon die verantwoordelijk is voor de brand.

Lionel doet alsof hij zijn telefoon in zijn kamer is vergeten als hij zich realiseert dat hij geen hijab draagt.

Rose vraagt ​​Leticia of ze iemand door haar appartement ziet lopen. Laetitia zegt dat ze niemand heeft gezien… Rose legt uit dat de moeder op het instituut moet zijn. Lionel gaat naar Kelly’s huis en zegt dat hij een boek wil en steelt de sleutel van het ondergoed door haar gewoon de rug toe te keren. Lionel arriveerde een paar minuten te laat voor de oproep.
Antoine walgt, alle leerlingen dragen een hoofddoek.

Greg ITC

Greg is terug, hij wil de schuldige vinden

Gaetan en Noémie nemen Stella mee om het Auguste Armand Instituut te ontdekken. Noémie is nerveus om Teyssier weer te zien. Het restaurant stopte om de lessen te hervatten.
Stella denkt dat Noémie gelukkiger zou zijn met haar click’n-groepje. Noémie komt oog in oog te staan ​​met Teyssier die haar de show van dit jaar presenteert… ze besluit hem niet voor te blijven en bezwijkt opnieuw onder de druk. Noémie nam ontslag en vertelde Teyssier dat ze hem niet langer wilde verdragen, noch zijn denigrerende opmerkingen. Noemi vindt dat ze beter verdient.

Tom ITC

Tom in de ogen van Greg

Greg wil een gazpacho-baan voor Elliot.

Laetitia ITC

Leticia’s kleine onderzoek werpt zijn vruchten af

Laetitia maakt de kleedkamer schoon, ze hoort iemand huilen. Het is Jasmine, ze zegt dat ze een beetje nerveus is van de les. Jasmine geeft toe dat ze bang is om nul te zijn… en zegt dat ze al deze complimenten niet verdient (ze bereikte nummer één in de competitie).

READ  Mélanie Laurent signeert een vrouwenactiefilm voor Netflix

Meer Laetitia ruimt Jasmine’s kamer op om de prullenbak te legen. Ze maakt van de gelegenheid gebruik om haar bijgevoegde foto’s te bekijken (een valt onder het bed en valt op de fopspeenverpakking).

Teyssier ITC

Faciliteer een patiënt en zijn ziekte verschijnt opnieuw

Elliot een beetje beter, vertelt Greg dat hij wat minder pijn voelt. Greg bracht hem een ​​zelfgemaakte Griekse gazpacho maar Elliot heeft niet veel honger (hij proeft helaas de smaak en geur niet meer…artsen weten niet of hij terugkomt). Lionel voegt zich bij hen in de slaapkamer.

Teyssier vervangt Noémie in de banketbakkersklas… en laat leerlingen zien hoe ze een opaline roller kunnen maken. Taiser voelt zich slecht… hij begint te rillen. Mehdi probeert te vragen of het goed is… maar Tayseer stuurt hem voor een wandeling.

Hier begint het allemaal vooraf Aflevering 218 van 1 september 2021: Nael’s moeder gevonden?Laetitia laat Rose het pakje zien van de fopspeen die ze in de Jasmine-winkel heeft gevonden.

Tessier vertrouwt Constance dat hij trilt… maar probeert haar gerust te stellen dat het alleen maar stress is. Constance denkt dat hij weer een aanval krijgt.

Diva ITC

Deva zal Lionel laten duiken?

Teyssier Constance belooft dat hij een alternatief voor banketcursussen zal huren en contact zal opnemen met een arts om de behandeling aan te passen.

Diva vertrouwt Tom toe dat ze een studente de blauwe sjerp in haar ondergoed zag pakken voordat ze Antoine riep. Ze onthulde aan Tom dat het Lionel was.

Voortgezet Samenvatting Hier begint het allemaal Aflevering 219 Vanaf donderdag 2 september 2021.

READ  "We krijgen zware kritiek, maar daar hebben we geen last van", bevestigen Florent en Noel.

Oponthoud Afleveringen op het forum hier begint het allemaal Elke dag ben ik op zoek naar Volledige lijst van ITC-spelers van de Italiaanse Liga.