Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anne Elizabeth Lemoine (C à vous) vertrouwt op haar intieme relatie met Patrick Cohen

Op 30 augustus neemt Anne-Elisabeth Lemoine het nieuwe seizoen van c voor jou. Voorafgaand aan deze langverwachte terugkeer sprak de presentatrice op woensdag 25 augustus 2021 in een interview met onze collega Télé-Loisirs over haar relatie met Patrick Cohen. Maak je geen zorgen, we kopiëren alles wat ze tegen je zei. ben je klaar ?

Een speciale relatie met Patrick Cohen

Na een welverdiende vakantie staat Anne Elizabeth weer op de set c voor jou Vanaf maandag 30 augustus 2021. Ook dit nieuwe seizoen kan de gastheer rekenen op één van de pijlers van het programma: Patrick Cohen. In een recent interview Zeker Aan onze collega’s van Télé-Loisirs sprak de mooie blondine haar relatie met de journalist uit. Op zijn zachtst gezegd had de gezondheidscrisis een positieve impact op hen: “Het is waar dat we heel goede vrienden zijn. De gezondheidscrisis heeft ons verenigd.” Ik legde het in het bijzonder uit.

Het moet gezegd dat Anne Elizabeth Lemoine en Patrick Cohen tijdens de gezondheidscrisis de show samen moesten doen. Al snel ontstond er een band tussen de twee. Bovendien, als ze een ander aanbod doet, wil ze het ook krijgen nodig met haar :”Het is waar dat toen ik tijdens de tweede boeking de show genaamd 6 at Home in France 2 moest hosten, mij werd gevraagd met wie ik wilde samenwerken, en ik zei meteen: “Patrick!”“.

Anne Elizabeth Lemoine vertrouwt Patrick Cohen

Als de deal privé op het scherm te zien is, hebben ze soms kleine meningsverschillen. In haar interview zei Anne Elizabeth Lemoine zelfs dat de twee voortdurend in gesprek waren geweest. En ook als ze het niet met elkaar eens zijn: “We waren altijd in dialoog, maar We aarzelen niet om onze meningen te vergelijken En ik kan je vertellen dat we het niet altijd goed met elkaar kunnen vinden! Hij vindt het leuk als ik hem in een doos stop, maar je moet tegen hem opkomen omdat hij zo’n sterke persoonlijkheid heeft.”

Later beschreef Anne Elizabeth Lemoine hoe de medeplichtigheid die ze onderhoudt met Patrick Cohen wordt weerspiegeld in de lucht. Ze zei in het bijzonder:Met Patrick improviseren we veel in onze interventies met de gasten en begrijpen we elkaar in één oogopslag… Ik heb veel respect voor hem, hij is een culturele bron. Ik weet niet hoe ik moet doen wat hij doet en in de animatie is dat zeker het tegenovergestelde waar voor hem. Wij houden heel veel van elkaar.”.

onthullen Gasten naam van C jij eerst

In een recent interview sprak Anne-Elisabeth Lemoine ook over de ontwikkelingen van “c voor jouAllereerst kunnen we jullie wel vertellen dat de show 40 minuten langer gaat duren en er komen ook drie nieuwe bij gezichten Historici over de geschiedenis. Zo zullen met name Mohamed Bouhafsi, Matthew Belliard en Bertrand Chamroy zich bij Patrick Cohen of Pierre Lisqueur voegen. Met betrekking tot de première gasten hebben we ook informatie.

READ  Er is al een enorme botsing begonnen, ook al is het spel nog niet begonnen! - Tuxbord

Zo wordt de peetvader van dit dertiende seizoen Michel Sardo. Anne Elizabeth Lemoine vertelt ons meer: ​​”De peetvader van dit dertiende seizoen wordt Michel SardoHij zal onze culturele gast zijn. Olivier Veran en Michel Sardo zijn overeengekomen om elkaar te ontmoeten en een deel van de zendtijd te delen. We zijn erg blij met deze ontmoetingZoals u zult begrijpen, zal de zanger, die geen tong in zijn zak heeft, in deze première bij een van de belangrijkste leden van de regering zijn. Er is geen twijfel dat de sfeer behoorlijk elektrisch zal zijn. Hoe dan ook, we zit in de redactieraad van Objeko, we kunnen niet wachten om te zien wat er gaat gebeuren.