Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vrijgezel, Malika Maynard onthult alles over haar breuk met Christophe, de knappe restaurateur!

Malika Maynard is nu een hartenbreker om te nemen. Zijn fans zullen dat ongetwijfeld graag horen. Malika Maynard heeft geen relatie meer. Ze is nu vrijgezel. Dus, met zijn geliefde, de knappe Christophe, is het voorbij.

Malika Menard en Kristoff, het is voorbij!

De breuk werd op 27 augustus geformaliseerd door Malika Menard zelf, tijdens een vraag-en-antwoordsessie met 370.000 fans op haar Instagram-pagina. Malika Maynard wilde openhartig de vragen van haar abonnees op sociale netwerken beantwoorden. Terwijl iemand haar vroeg of ze single was.

Ze zei ja. “En voor het eerst in mijn leven leef ik het goed”, zegt ze. En om alleen verder te gaan met dit nieuwe leven dat hem beter dan ooit past: “Ik zal mezelf weer leren kennen, mezelf heroriënteren, mezelf herontdekken… en al die lange lijst van woorden in ‘re’ die zeggen.”

Het einde van een prachtig liefdesverhaal

Er moet aan worden herinnerd dat eind 2020 de magnifieke Miss France 2010 haar man Christophe officieel presenteerde, terwijl ze deelnam aan het Cyril Lignac-programma “Tous en kitchen” op M6. met zijn lief. Mooi paar te zien.

Dus als koken niet de passie van de jonge vrouw was, dan deed haar minnaar het goed omdat hij een restaurant in Parijs had genaamd Lulu. Het is een voedselkelder op 9NSHoofdstedelijk District. Een adres voor mensen die gezellig aan tafel willen zitten.

Maar nu zal Malika Menard het doen zonder chef-gerechten. En daar klaagt ze echt niet over. Malika Maynard, bijna 34, heeft gesproken over haar dagelijks leven als een “ongehuwde, kinderloze” vrouw die clichés erover doorbreekt. Maar ze zei geen nee tegen een ontmoeting met de broer van Marine Lorville. Zo verscheen de mooie Enzo op de vakantiefoto’s en liet Malika Maynard barsten.

READ  Omar Sy en zijn vrouw Helen schitteren in de chef-kok: een medeplichtige foto van de hoofdkandidaat!

Maar deze nuttige lichaamsbouw zal niet genoeg zijn. “Het kwam nooit bij me op dat ik op het eerste gezicht verliefd werd. Ik moet de persoon horen praten, hem zien bewegen… Maar ik denk dat we vanaf de eerste ontmoeting weten of we een mooi liefdesverhaal zullen hebben”, wijst ze. uit, in een verhaal op zijn Instagram-account op 27 augustus.

Malika Menard, terug naar haar carrière

Malika Maynard werd geboren in Rennes in 1987. Als ijverige en ijverige studente behaalde ze haar ES bac voordat ze begon aan een voorbereidende les voor de literaire hyukushin in de buurt van Caen in Normandië. Een opleiding die ze verliet om de Faculteit der Rechtsgeleerdheid te integreren om naar de School voor Journalistiek te gaan.

In 2009, terwijl een van haar vrienden meedeed aan de regionale competitie, werd ze verkozen tot Miss Normandië. Dus vertrok ze om haar regio te vertegenwoordigen in de Miss France-wedstrijd. In de ban van haar betovering werd deze lichtogige brunette door de jury en het publiek uitgeroepen tot Miss France 2010. Een paar maanden later nam ze deel aan de Miss Universe-wedstrijd in Las Vegas, Verenigde Staten.

De volgende periode opent de deuren van de media. Na een opleiding van twee jaar in tv-tijdschrift, Beauty wordt voetbalcolumnist op de radio bewegen. In augustus 2013 zette ze haar carrière voort en trad ze toe tot Équipe 21, waar ze dagelijks op sportnieuws sprak.

Aan de emotionele kant, in april 2018, formaliseerden Malika Menard en zangeres Ycare hun liefdesverhaal door een momentopname op sociale netwerken te plaatsen. Maar het paar ging iets later uit elkaar. In december 2020 formaliseerde Malika Menard haar verhaal met haar lieveling Christophe Jovel, maar zoals we net zeiden, het verhaal hield geen stand. Ze heeft nu een nieuwe minnaar. De komende weken en maanden zal Objeko niet nalaten u het nieuws van Malika Ménard te brengen.

READ  Ontdekt op Youtube dankzij zijn video, en ingesteld door Lucasfilms