Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De koninklijke aankomst van Jennifer Lopez in Venetië, helemaal in hoofd en kroon

Dit weekend zorgde de zangeres en actrice voor veel opschudding in Venetië toen ze naar de Alta Moda-show van Dolce & Gabbana kwam in de geest van carnaval en haute couture.

Niet Jennifer Lopez Wie wil. Als er geen twijfel over bestaat – wie volgde hem niet angstig? Zijn emotionele ontmoeting met Ben Affleck deze zomer ? – De zanger belde net dit weekend in Venetië. Hier, geen gestolen foto’s van kussen in het restaurant, noch zwervende handen op het jacht, of zelfs ben Affleck…maar meesterlijke toegang tot het meer, alles in schittering en pracht (die meer dan 3 miljoen Zoals Op het Instagram-account van de zanger).

JLo verscheen in een zijdeachtig groen gebloemd gewaad dat werd geaccentueerd met een kristallen top en kenmerkende verfraaide broek. Dolce Gabbana. Ze droeg een bloementiara en verfijnde haar look met een paar sandalen en een kleine geweven handtas.

De eerste modeshow op het San Marcoplein

Deze zeer opvallende verschijning – en sommigen hebben met name de vergeetachtigheid opgemerkt van een poster die achter in de harem hangt – past in de Alta Moda-parade in Dolce & Gabbana waar ze op 29 augustus 2021 was uitgenodigd. Het evenement verzamelde 400 rijken klanten en vele beroemdheden (we zagen ook Monica Bellucci en Helen Mirren). ). Voor het eerst was er op het San Marcoplein een modeshow waarin carnaval en kurkballad werden gecombineerd. De collectie werd gepresenteerd in een gondel, alvorens te worden “uitgeladen” via een stoet van exposanten op de Quai du DienstenNaast het Dogenpaleis. Voor dit alles werd de sprankelende toiletruimte die Jennifer Lopez droeg naar dit evenement, doordrenkt van lokale ambachten en Venetiaanse cultuur, gespot.

De redactie adviseert je

READ  Paul Larrouturou (LCI): "Ik was bang om het seizoen in Quotidien te verlengen."