Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Thomas Soto wordt verliefd op een gast, een liefdesverklaring op tv!

De start van het schooljaar 2021 markeert een keerpunt in de loop van Thomas hieronder. Met zijn partner, Giulia Viñale, neemt hij het heft in eigen handen telematica, in Frankrijk 2. Maandag 30 augustus begroette de 48-jarige gastheer Szabo Breitmann, die kwam om te promoten DorothyZijn nieuwe toneelstuk. Een kans voor haar om over haar carrière te praten, maar ook om te ontdekken dat Thomas Soto al jaren helemaal ten val komt.

Kan ik je iets vertellen?‘, schiet de journalist zijn gast tussen twee sequenties door. De mooie 61-jarige brunette knikt en vervolgt:Ik was helemaal verliefd op je, maar helemaal.“Noch een noch twee, Szabo Breitman liet zijn vreugde exploderen in deze onverwachte liefdesverklaring.”Ja! als laatste !‘, schreeuw naar de groep telematica. Thomas Soto voegt toe:Dat waren de jaren ’80, 85/86, daar. Oh mijn god, ik wou dat ik Arnold Turbost was, dat kun je je niet voorstellen.Indicatie van buisuitgang Adelaide In 1986 werd het uitgevoerd door Szabo Breitman en Arnold Toburst.

De gevleide Szabo Breitman zou hem echter niet hebben gevolgd, ook niet als Thomas Soto geïnteresseerd was. In feite is zijn hart ingenomen… voor 44 jaar. In de ether van Europa 1 vertelde ze afgelopen maart dat ze sinds haar 17e een langeafstandsrelatie heeft met een man. Het duo ontmoette elkaar op de stationstribune. “We deden dingen met ons lichaam die echt cool warenBovendien hebben de twee geliefden de ontsteking niet onderbroken, zei ze.We sturen elkaar af en toe kleine woordjes, we noemen elkaar altijd “mijn prinses”, “mijn prinses”.

Het was echter niet deze charmante reiziger die haar leven maakte. Szabo Breitmann vond in Fabien Chalon, een beeldhouwer, zijn helft. Samen hebben ze zelfs twee kinderen: zangeres Anna Chalon (geboren in 1989) en acteur Antonin Chalon (geboren in 1993).

READ  Astrid Philon gedwongen af ​​te vallen? Zijn beproeving tijdens het filmen van Extreme Limit