Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De voormalige juffrouw verklaart de oorsprong van haar voornaam en verrast netizens!

Miss France en Miss Universe 2016, Iris Mittenaere speelt in de achtertuin van spraakmakende Instagram-stylisten. Ze verzamelt 2,5 miljoen volgers op haar Instagram-account. Dus onvermijdelijk is dit sociale netwerk zijn levensonderhoud. Iris Mittenaere promoot dagelijks make-up- en kledingmerken.

Maar de jonge vrouw verschijnt Bovendien Van humor en reactievermogen. In september 2020 hergroepeerde ze Bad Tongues die de spot dreven met haar minnaar Diego Glaoui. Iris Mitteniere is inderdaad in opstand gekomen tegen de arrestatie van Oeigoerse moslims in China. Toen deelde de voormalige schoonheidskoningin een bericht in haar verhaal.

Dan op “Midi Lunch” op Chérie FM die ze host, praat ze er nog een keer over: « Miljoenen Oeigoerse moslims worden vastgehouden en gemarteld in concentratiekampen in China. Niet om wat ze doen, maar om wat ze zijn. Het is de grootste massa-arrestatie van de eenentwintigste eeuw. We moeten er een einde aan maken #freeughurs. »

« Het is beter om te blijven zitten en over schoonheid te praten. »

Deze laatste had deze stortvloed aan beledigingen zeker niet verwacht. Vooral omdat de jonge vrouw deelnam aan een campagne voor een nobel doel. Gelukkig had de mooie brunette vrouw geen moeite om van haar emoties te bekomen. De haters toonden zich snel gepast.

Al snel viel een stroom internetgebruikers op hem af. Meer dan netizens waren het haters die het verdoezelden met veel beledigingen. Een vrouw stond zichzelf toe te schrijven: « Uw post is volledig misplaatst over het Chinese regime dat de plaag van deze religie begreep. (…) Je beheerst deze onderwerpen niet. ” zij ging door: ” Het is beter om te blijven zitten en over schoonheid te praten. »

READ  Claude Ruiz Picasso, zoon van Pablo Picasso, is op 76-jarige leeftijd overleden

“Su*euse de babouche.”

Iris Mittenaere vond het moeilijk te geloven. Zelfs de influencer zei: « Ik ben geschoktHelaas ontving ze andere beledigende berichten. De internetgebruiker moet schrijven: ‘Praat daarentegen niet over de miljoenen vervolgde katholieken die bedrogen worden. Pantoffeljasje.’

Maar Iris Mittenaere bespotte deze individuen snel. In haar verhaal verwees ze naar deze belediging onvergeeflijk. Ik heb het met het voordeel van de duidelijkheid bij een bericht gevoegd: “ Anders heeft hij het over het jasje van Babouche. Ik ben zo trots dat ik een Frans-Marokkaanse vriend heb (Noot van de redactie: Diego El Galaoui), die een ongelooflijke culturele rijkdom heeft (…) ». Sindsdien heeft ze op sociale netwerken haar geliefde “Babush Baladi” op sociale netwerken genoemd.

‘Je heet Eris vanwege de bloem?

Als we zijn bijnaam nog niet kennen, kennen we zijn lieve naam maar al te goed. Vrijdag 27 augustus nam de ex-Miss deel aan een vraag-en-antwoorduitwisseling met haar Instagram-abonnees. Toen wilde een netizen de oorsprong van zijn voornaam weten. ‘Je heet Eris vanwege de bloem?Toen vroeg hij. Pech, dat was helemaal niet het goede antwoord!

Bron: hier / Instagram irismittenaeremf

Degene die de titel Miss France 2016 won, gaf de echte uitleg. Zijn voornaam verwijst al naar een film. dat het Stanley en Iris, De film dateert uit 1990 waarin de monsters worden gespeeld door Robert De Niro en Jane Fonda. “Mijn naam is Iris vanwege deze film waar mijn vader van houdt, die het verhaal vertelt van een schoolleraar (Iris) die Stanley leert lezen. Mijn beide ouders zijn leraren.Zo werd de jonge vrouw vrijgelaten. Veel netizens zijn gecharmeerd van dit prachtige verhaal. wij ook!

READ  Dancing with the Stars 2024: Nico Capone, slachtoffer van fatfobie, plaatst een ontroerend bericht