Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik, ik praat niet met gekken!” : Didier Raoult gelooft dat hij verre van live is en ontslaat columnisten voor ‘TPMP’

Kritische woorden! Ter gelegenheid van de lancering van het elfde seizoen van “Touche pas à mon poste” op C8, besloot Cyril Hanoun om de controversiële professor Didier Raoult van beide kanten te ontmoeten. Dit laatste, dat sinds het begin van de pandemie in 2020 aan het grote publiek is geopenbaard vanwege zijn vaak standpunten tegen de uitbreiding van de regering en de wetenschappelijke raad, is door het management van de IHU Middellandse Zee naar de uitgang geduwd, officieel vanwege zijn bestaan. Bereikte de pensioengerechtigde leeftijd als universiteitshoogleraar – ziekenhuisarts.

Lees ook

TV

Michel Saran verlaat jury van topchef

`` Professioneel uur 2

TV

‘Hour of the Pros 2’: eindeloze bug onderbreekt de stem van Pascal Proud op CNews

'Het is goed gedaan'

TV

‘Goed gedaan’: Olivier Veran blaast de RTL-campagne die hem in…

“Ik praat niet zo met enthousiaste mensen”

In een duplex uit Gabon betaalde Didier Raoult historici “Touche pas à mon poste” omdat ze dachten dat het niet werd uitgezonden. Terwijl Cyril Hanoun het begin van het interview met de professor aankondigde, lanceerde de microbioloog: “Ik wil niet deelnemen aan dergelijke discussies!“.”eh! hij is boos ! Dit is inderdaad waar. Het is duidelijk dat professor Raoult niet met u in discussie gaat, zoals hij net zei. Dit is echt een interview met de leraarzei de spreker.

Ik praat niet met gekken. mijn vrouw. Ze is psychiater. Je praat met gekke mensen. Dus als je zo’n gek wilt worden, maak dan een date met haar. Ik, ik praat niet zo met rijke mensen, ehDe professor voegde eraan toe dat de journalist aan zijn zijde niet wist dat hij in de lucht was.”Het gebeurt gewoon bij ons‘ De C8-host trok zich terug, grappig.

READ  "Ik zei dat ik liever thuis doodging": ik ben hersteld van Covid, Salma Hayek zegt dat ze op het punt staat te sterven

‘Praat tegen me zonder mezelf te beledigen, of ik ga weg.’

Toen gaf Cyril Hanouna aan dat hij aan het interview zou beginnen: “We heten professor Raoult welkom. Goedenavond leraar, bedankt dat je vanavond bij ons bent“.”Goede nacht ! Praat respectvol tegen me, zonder belediging en zonder provocatie! Dat is het, anders ga ik wegDidier Raoult waarschuwde.Maar natuurlijk komt alles goed. We zijn erg blij om je bij ons te hebben. Bedankt voor het accepteren van onze uitnodiging‘ vervolgde de presentator. puremedias.com Biedt u aan om de reeks te bekijken.