Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Philip Echebest en Helen Darroes reageren op het vertrek van Michel Sarran

Op Instagram werd hij begroet door Top Chef-jurylid Michel Saran, die dinsdag aankondigde niet mee te doen aan volgend seizoen.

“Ik zal je zo missen”. Chef Michel Saran maakte dinsdag bekend dat hij niet meer zal worden beëdigd topkok Volgend seizoen besloot “M6 de jury te veranderen.” Het nieuws was de reactie van twee andere juryleden en oude vrienden: Philip Echebest en Helen Darroes.

“Ik ben zo blij om deze jaren met jou te delen, mijn vriend Michele Saran. We zullen je missen”, schreef Philip Echebiest op een Instagram-foto, bij zijn bericht met de hashtags #chocolatine #roiducassoulet #croquemichel en #sudouest.

“Bedankt Philippe, we hebben een geweldige tijd gehad”, reageerde Michel Saran in een reactie. “Ik zal jou ook missen. En ga naar het stadion. We zullen met het grootste respect in onze kamers blijven. Dank je, mijn vriend.”

Is er al een vervanger gevonden?

Helen Darroz, ook op Instagram, deelde een foto waarop ze haar vriend knuffelt. “Michelle Saran. Ik zal je zo missen voor de volgende fotoshoot topkok op de M6. Bedankt, bedankt voor alle goede tijden die we de afgelopen zeven jaar samen hebben gehad. Zoveel goede herinneringen die voor altijd in mijn hart zullen blijven”, kunnen we lezen.

“Bedankt Helen, ik zal jou ook missen, vrees ik,” merkte Michele Saran op. “Maar het leven stopt niet en we zullen veel dingen hebben om samen te delen. Ik weet zeker dat onze vriendschap geen tv-training is, het is eerlijk en echt.”

Michel Saran, een tweesterrenchef uit Toulouse, kwam in 2014 bij het team voor het zesde seizoen van de show die in 2015 werd uitgezonden. ParijseHij wordt vervangen door Glenn Vail, chef-kok van Oustau de Baumanière, winnaar van drie Michelin-sterren.

READ  Fabrice de Visio verliest zijn geduld tegen Matteo Delormo, de laatste kortaf herschikt (video)

De drie andere juryleden van de show, Helen Darroes, Philip Echebest en Paul Perret, zullen nog steeds aanwezig zijn in seizoen 13.