Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Edouard Philippe en Gilles Boyer verwelkomd als rocksterren bij Séries Mania in Lille

wij waren daar – Het duo spreekt goede woorden in het Franse politieke leven en bespreekt hun serie die wordt geschreven en hoe Westelijke vleugel Aaron Sorkin, hun referentie, was de inspiratie voor Tandem, net als hun Matignon-ervaring.

Speciale gezant naar Lille

Rue de Béthune, voor de UGC Cité Ciné, is de menigte van koele dagen. De dag ervoor was Muriel Robin, gast van het Séries Mania Festival, een schot in de roos. Maar de conferentie die echt reservaties opleverde, is die op dinsdag 31 augustus, waar voormalig premier Edward Philip en zijn partner Jill Boyer komen praten over soapseries en politiek. “Ik wist niet dat Lil naar Hollywood zou gaan, deze twee sterren zijn echt”, Festivaldirecteur Laurence Herzberg spint terwijl ze op haar gasten wacht. daar zijn ze. Hij kwam te voet, omringd door zijn lijfwacht, Edward Philip Hij draagt ​​duidelijk een zware tas met een gouden badge. Zoals veel fijnproevers maakte hij de omweg naar Maison Meert. Het etablissement in Lille staat bekend om zijn rozijnencrème en vanillewafels uit Madagaskar. Dan had hij geen tijd. Naast een handtekeningensessie in de beroemde boekhandel Le Furet

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 91% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor 1 euro voor 2 maanden

Al geabonneerd?
Log in

READ  Voormalig producent Gilbert Rozon heeft een rechtszaak aangespannen wegens verkrachting