Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bruno wint nog steeds een wereldrecord

Doelstellingen zijn behaald. Dankzij haar 219 deelname aan 12 uur opnamenDeze woensdag werd Bruno de grootste kandidaat in de geschiedenis van ’s werelds singles-spelshows. Eerder was dit record al in handen van een Franse vrouw die uitblonk in een rivaliserend programma: ze speelde Marie Christine
218 keer naar mij Iedereen wil hem vervangen in Frankrijk 2.

Het was maar een paar dagen om deze titel te behalen voor Bruno die al had gewonnen Wereldrecord voor individuele overwinningen in een televisiespel 28 augustus afgelopen. Ter herinnering: Marie Kristen heeft in de loop van haar carrière vier nederlagen gekend op
Nagoi, daarom waren deze twee records een paar dagen van elkaar gescheiden.

Twee platen in één

Alsof het verbreken van een record niet genoeg was voor Bruno, bereikte de kandidaat woensdag een nieuwe mijlpaal door € 92.234 aan winst en cadeaus in Kitty te verzamelen. Zo zette Eric zijn voorganger af Links met €921.316. Als hij wilde dat deze naam in het Franse televisiepantheon zou worden opgenomen, zou de middagmeester nog enkele tienduizenden euro’s moeten verdienen. Om de grootste cheque te winnen die ooit op het kleine scherm is gepubliceerd, moet je de één miljoen euro overschrijden die Mary Friedel op 27 augustus 2004 in Wie wilt er een millionair zijn?

Er moet echter worden opgemerkt dat dit record sindsdien nog niet is goedgekeurd Guinness boek Het lijkt erop dat hij dit probleem nog niet heeft onderzocht. “Hier werken we aan met het boek Guinness Book of Records ‘, identificeerde Jean-Luc Reichmann vorige week tijdens de show.

READ  Waarom was Indira Ambiot, Miss France 2023, zo overstuur in het gezicht van Nikos?