Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meghan Markle beschuldigd van intimidatie: drie voormalige werknemers trekken hun klachten in

De ontdekkingen volgen elkaar op, terwijl de nieuwe versie van Op zoek naar vrijheid, Curriculum vitae Meghan Markle en prins Harry, op 31 augustus. De auteurs, Omid Scobie en Caroline Durand, beweerden dat de voormalige werknemers van de hertogin van Sussex, die haar van intimidatie hadden beschuldigd, hadden besloten hun klachten in te trekken. Jason Knauf, de voormalige perssecretaris van het koninklijk paar, diende in oktober 2018 een klacht in. Zoals we in het nieuwe boek vernamen, zou de laatste actie ondernemen “Blijkbaar om Buckingham Palace zover te krijgen dat hij het personeel zou beschermen dat volgens hem onder druk stond van de hertogin,” Verslag doen van Het entertainment van vanavond.

Deze terugtrekking werd gevolgd door twee andere vermeende slachtoffers van Meghan Markle. “Bronnen bevestigen dat na de ontdekking van de e-mail van Jason Knauf, twee andere personen die in de brief worden genoemd, hebben verzocht om alle beschuldigingen die naar Human Resources werden verwezen over hun ervaringen met Megan te verwerpen.”Je zou de biografie kunnen lezen zoals de informatiesite aangeeft.

Ter herinnering, het tijdschrift kondigde het nummer afgelopen maart aan keer. Destijds hadden ouders Archie en Lilipt (2 jaar 3 maanden) net hun Oprah Winfrey-tas uitgepakt en enkele leden van de koninklijke familie beschuldigd van racisme.
Als reactie hierop heeft Meghan Markle te maken gehad met beschuldigingen van voormalige medewerkers, die haar een onbekende bijnaam hebben gegeven: orkaan Meghan. Toen lanceerde Buckingham Palace een actie om het onder de aandacht te brengen Deze lastercampagne., zoals een woordvoerder van prins Harry en zijn vrouw het zo noemde.

READ  Belangrijkste doelgroepen: Einde van 'Ik beloof' op TF1, een kleine leider met 3 miljoen, maar France 2 TV heel dichtbij - theater op M6 voor France 3 - W9 en TMC boven 1 miljoen