Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fabrice Di Vizio: Anti-vaccinadvocaat verlaat TPMP en bekritiseert de show in een luide video

Touche’s nieuwe rekruut is dit seizoen niet in mijn positie, Fabrice Di Vizio maakte opnieuw een schandaal in het midden van de show voordat hij een tirade op Twitter plaatste.

Hij verzekert haar: hij is niet weg “boos of gefrustreerd” D touch is niet in mijn positie. Fabrice De Visio, de nieuwe seizoensrekruut van Cyril Hanouna, verstevigt zijn plaats als een supercharged columnist waarvan niet bekend is dat hij zijn tong in zijn zak heeft. Het werd buiten opnamestudio’s geïnstalleerd omdat de anti-vaccinadvocaat, tegen de gezondheidskaart, niet naliet een nieuw schandaal te creëren en de show live verliet en vervolgens een tirade op Twitter pushte.

Reden ? Het onderwerp vaccinatie van kinderen werd besproken. Fabrice de Fysio Hij waardeerde de rol van het debat niet, maar beschuldigde Laurent Alexander ervan “Bullshit op onzin”. Als ik niet kan praten, ga ik weg, is het vaccineren van kinderen een gevaarlijke zaak, en het wordt pijnlijk dat we voor anderhalf miljoen toeschouwers een hoop onzin kunnen zeggen.”, ving de advocaat op, die het politieke debat aan de kaak stelt dat is geworden “Zelfbespreking met vriendelijke mensen”.

Fabrice de Visio tegenover Cyril Hanoun?

Hoewel de advocaat soms niet zo teder was tegen Cyril Hanoun en zijn manier om zijn historici op de set te managen, toonde hij deze keer geen vijandigheid jegens de C8-presentator. Ik neem het Cyrilhanona niet kwalijk Hij is de baas van zijn show en beheert die zoveel hij kan/wil. Hij nodigde me uit en ik bleef buiten! Ik kan hem niets kwalijk nemen! Hij deed meer dan een journalist zou kunnen doen.”, dus legde hij uit Fabrice de Fysio op Twitter, met vermelding dat “Ik hoefde niets te doen”. Simpel gezegd, een duplexer is een duplexer. Alleen deze gezondheidscorridor beperkt de vrijheid van democratische meningsuiting met gelijkheid ! Het zou nodig zijn om te veronderstellen, maar tot het einde! Tot het einde! “, voltooide hij.

READ  Quentin Dupieux gaat verder en tekent een gekke nepfilm

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen