Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uitgesloten. Topchef: Philippe Echibest reageert op vertrek Michel Saran: ‘We hadden een echte band’

Télé Star sprak met Philippe Echibest, kort na de aankondiging van de verrassende vrijlating van Michel Saran bij Top Chef. Ontdek de reactie van het Meilleur Ouvrier de France-team, dat binnenkort het volgende seizoen van de Objectif Top Chef zal leiden…

Dit is een van de schokkende aankondigingen van het tv-seizoen 2021/2022. Jury topkok Het zal niet meer hetzelfde zijn tijdens het komende seizoen van The Great Cooking Contest! In feite, Kwartetlid Michel Saran heeft zijn vertrek uit de show aangekondigd. Via zijn Instagram-account legde Tolozin in een video uit: “Volgend seizoen maak ik geen deel uit van de jury, M6 Besloten om de jury te veranderen, Hier is het… het avontuur stopt voor mij. Weet één ding: ik zal je echt missen, Maar we komen elkaar zeker nog tegen. Tot snel, bedankt allemaal

In het proces onthulde de serie de naam van zijn alternatieve naast elkaarHelen Daroz (die een bericht naar zijn adres stuurde), Paul Burt En Philip Echebest. Ook voor fans van de show is hij een bekend gezicht aangezien hij tijdens de editie van 2021 van de competitie meerdere keren op het scherm verscheen.. dat het Glenn Fell, driesterrenchef, 41 jaar, hoofd van het restaurant l’Oustau de Baumanière in Baux-de-Provence.

De reactie van Philip Echebest op het ontslag van Michel Saran bij Top Chef

Na deze verrassende release sprak Télé Star met Philip Echebest Als onderdeel van de promotie voor seizoen 7 vanTop Chef-doel. Hij reageerde, niet zonder emotie, op de omverwerping van zijn metgezel: “Zeven jaar lang hebben we veel met Michelle gedeeld, We hadden een echte band omdat we er graag in sliepen. Het is een omgeslagen pagina. Daar ben ik ook klaar voor. Ik heb altijd gezegd “een tv is een boog die is geopend en gesloten”. na, na, Dit zijn de ketenkeuzes die gerespecteerd moeten worden Maar ik heb een geweldig avontuur met hem beleefd.”

READ  Minima Geste, de drag queen, vertelt over de impact van de show "RuPaul's Drag Race"

Schrijf u in op de Telestar.fr-nieuwsbrief om gratis het laatste nieuws te ontvangen