Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij formaliseert zijn relatie met zijn partner

Regé-Jean Page is officieel een verliefde man. De acteur is vooral bekend van zijn rol in de serie The Bridgertons Chronicle Ze maakte haar eerste publieke optreden met haar partner Emily Brown.

Een paar maanden geleden nog onbekend bij het grote publiek, Reggie Jean Paige Naar de rang van ster dankzij zijn rol in The Bridgertons Chronicle. Droomde van miljoenen kijkers naast zijn gamepartner Phoebe DeniforDe vertaler van de hertog van Hastings zal niet verschijnen in Seizoen 2 van de Netflix-serie. nieuws uitgelokt Een echte schokgolf tussen fantasieliefhebbers, hoewel het te verwachten was. “Elk boek presenteert een ander liefdesverhaal. Wat gaat Reggie Jean daar doen? Ze hebben het einde van hun sprookje al gekregen en nu komt het volgende koppel eraanHet product zei: Shonda Rhimes, wie tekent hier conditionering Het gelijknamige literaire epos van Julia Quinn.

Regé-Jean Page is officieel niet langer alleen maar een hartje

Terwijl The Bridgertons Chronicle Reggie Jean Page is vernieuwd voor een derde en vierde seizoen en bindt de projecten achter de camera’s. De 31-jarige acteur die onlangs klaar was met fotograferen voor de film grijze man, die binnenkort op Netflix te zien is, heeft een rol gekregen in de budgetspeelfilm kerkers en draken Met Chris Pine en Michelle Rodriguez. voorspoed in zijn carrière, De persoon die verscheen in een van de epische afleveringen Harry Potter Hij is ook in zijn persoonlijke leven. Begin september, De jonge man formaliseerde zijn relatie met Emily Brown, die wordt weggetrokken van de glamour van Hollywood.

READ  “Ik brak ...” (video)

De acteur maakte zijn eerste publieke optreden met zijn vriendin

Volgens de Amerikaanse website de mensenRegé-Jean Page woonde samen met zijn vriendin de Britse GQ Men’s Awards bij. Zoals je zult ontdekken door hier te klikkenDe acteur werd samen met zijn vriendin gefotografeerd toen hij op het feest aankwam. En zo verschenen de tortelduifjes voor het eerst in het openbaar als koppel. Volgens de informatie ontvangen van dagelijkse mailRenee Jean Page en Emily Brown werden enkele jaren geleden verliefd op elkaar en wonen samen in Londen. De 30-jarige zou redacteur zijn voor verschillende grote merken en een voetballer.