Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fabrice de Visio verliest zijn geduld tegen Matteo Delormo, de laatste kortaf herschikt (video)

Op donderdag 2 september brak er een gewelddadige botsing uit tussen Matteo Delormo en Fabrice Di Fizio in de groep Raak mijn tv niet aan.

Zoals grote talkshows, Raak mijn tv niet aan Teruggekeerd op 30 augustus. Het minste wat we kunnen zeggen is dat het team van Cyril Hanoun in goede vorm is om dit nieuwe seizoen aan te vallen. tussen ontdekking Wassenbeeld van de stergastheer C8 voor het Museum van GrévinEn Fabrice Di Vizio werd uit de groep gelaten veel geschreeuw, TPMP Al veel gepraat. De uitzending van donderdag, 2 september, was geen uitzondering op de regel. Op de show van vandaag: een discussie over de gezondheidscorridor die de toon van de C8-groep niet liet stijgen. Matteo Delormo, Wie deed Zijn grote comeback in het programma van Cyril Hanouna, En Fabrice de Fysio, die zich bij het team “Flingueurs du PAF” voegde, had een bijzonder scherpe uitwisseling.

debatten “dronken”

Vooral in de studio’s was de sfeer gespannen TPMP. De gezondheidskaart nam een ​​groot deel van de discussies van de avond in beslag en maakte emoties los. Terwijl Matteo Delormo zijn analyse van de kostbare sesam presenteert, zal Fabrice Di Vizio verschijnen als een tegenstander en boos worden op de voormalige gastheer van NRJ12: “Daarom zijn deze discussies verknoeid: omdat je onzin praat. Ik kan er geen lessen uit trekken dat je de onzin hebt gezien die je tijdens de uitzending uitspuwde‘, terwijl de discussie draaide om de definitie van het woord “Vrijheid” Daarna legt de advocaat er een laag van neer: “Wilt u voorkomen dat u woorden gebruikt die u niet begrijpt?

READ  Omar Sy werd door Time Magazine uitgeroepen tot 100e persoon van het jaar

“Er is hier een genie, hij is op straat in Boulogne!”

Na een periode van rust staan ​​de twee mannen weer tegenover elkaar: “Ik zal je iets vertellen, Er is maar één ding dat ik niet zal doen: ruzie met je maken. Omdat er één ding is dat ik niet wil doen, is mijn tijd verspillen‘, vuurde Fabrice de Visio af op Mathieu DeLormo, die definitief weer in elkaar werd gezet. Maar de historicus laat zich niet misleiden en gooit een schop naar zijn tegenstander die hem het zwijgen oplegt:”Jij alleen tegen de hele wereld: Amerikanen, Engelsen, Zweden en Er is hier een genie, het is op straat in Boulogne!‘, wat bij zijn groepsgenoten tot lachen leidde.

Raak mijn tv niet aan, volledig te vinden in de app mijn kanaal.