Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze gratis kanshebber voor Netflix en Disney+ arriveert in Frankrijk

Sinds de opsluiting zijn de acteurs in stromen Ze kon genieten van een enorm succes. Als we de belangrijkste services zoals Netflix, Amazon Prime en Disney+ kennen, lijkt het erop dat ze zich daar zorgen over moeten maken. En met een goede reden: Binnenkort komt er een volledig gratis streamingdienst naar Europa.

Nog een speler in de uitzendcompetitie

Dit is geweldig Een nieuwe concurrent die het risico loopt de kaarten van de omroepindustrie opnieuw te mixen, heet SkyShowtime. Het is ontstaan ​​uit de Comcast Association en ViacomCBS en zal in Europa content presenteren die al is getoond op Peacock, NBCUniversal en Universal Pictures. De show omvat ook Showtime Nickelodeon, Paramount Pictures en Paramount+ van ViacomCBS. In totaal Er zal meer dan 10.000 uur aan programmering beschikbaar zijn, inclusief originele series, familieprogramma’s, premières en documentaires.

Het aankondigen van de aanstaande komst van SkyShowtime kan grote uitzendspelers afschrikken als het daarna komt Netflix verloor 400.000 klanten over de Atlantische Oceaan. Aan de andere kant, wanneer? Peacock Sinds de lancering in 2020 zetten we 54 miljoen klanten in de kijker en 20 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en Bij ViacomCBS hebben 42 miljoen mensen een account Om toegang te krijgen tot de diensten van het platform. Met een nieuwe speler in de sector, die bovendien gratis is, SVOD-omgeving wordt concurrerender.

Voor nu, We weten nog niet wanneer SkyShowtime wordt vertoond In twintig Europese landen aangekondigd. Merk aan de andere kant op dat:In Frankrijk wordt Peacock, net als in Ierland en het VK, alleen gratis aangeboden via een standalone app.. De service biedt een deel van zijn catalogus gratis aan en u kunt betalen om toegang te krijgen tot meer inhoud.

READ  Geen make-up, warrig haar, een oversized trui en een droevig gezicht ... de foto van Sophie Marceau die mensen aan het praten brengt!