Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charlene uit Monaco ontmoet haar familie en deelt een serie foto’s

De prinses van Monaco ging op 14 augustus weer aan en zit nog steeds vast in Zuid-Afrika. Maar ze kan rekenen op de steun van haar familie die haar kwam vergezellen, zoals ze die op haar Instagram-account deelde.

Charlene uit Monaco heeft deze woensdag 25 augustus al verschillende foto’s van haar gepubliceerd, omringd door haar kinderen en prins Albert. Een welkome steun want de prinses met een oor-, neus- en keelontsteking, die haar maandenlang van het vliegen en terugkeren naar de rots heeft weerhouden, onderging opnieuw een operatie.

Een nieuw kapsel voor haar dochter

In herstel wilde de voormalige zwemster dit reüniemoment delen met haar twee kinderen, Gabriella en Jack, 6 jaar oud. “Ik ben zo blij dat ik mijn familie weer aan mijn zijde heb”, schreef de prinses in het bijschrift bij verschillende foto’s, waarbij ze met humor opmerkte dat haar dochter Gabriella tijdens haar afwezigheid “besloot om haar haar te knippen!!!”. “Sorry, Bella, ik heb mijn best gedaan om het te repareren”, vervolgt Charlene van Monaco, terwijl ze een ietwat marginale snee vertoont, schuin in de voetsporen tredend van haar moeder, die gewaagde sneden volgde.

De geruchten het zwijgen opleggen?

Een paar uur later deelde Charlene, als om geruchten de mond te snoeren, die al maanden aangaven dat het prinselijke paar een moeilijke tijd doormaakte, ook twee foto’s met haar man. Als het paar liefdevol omhelst, vertoont de prinses getekende trekken en lijkt ze niet volledig te zijn hersteld van deze nieuwe interventie.

Het valt nog te bezien wanneer de prinses zich bij Monaco kan voegen? Zou deze agenda worden gerespecteerd terwijl oktober zou worden geserveerd?

READ  "Het belooft veel goeds! In Quimper komt het Irréductible Festival langzaam maar zeker op gang