Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wie is ‘Arkunir’, de 19-jarige Fransman die op Twitter zijn knieën veroorzaakte?

Franstalige Twitter-crack weer slaan. na het halen van Als reactie op het officiële verslag van Emmanuel Macron In zijn grootste stilte afgelopen juli was het hetzelfde Twitter-account dat hem aansprak.

Reden: afgelopen maandag gelukt om te beoordelen (Ook gekend als Overschreed het aantal vind-ik-leuks voor een bericht door te reageren) Het officiële Twitter-account vertelt het ons in een mum van tijd BFM-tv. Nog een prestatie van de 19-jarige Fransman, die hem een ​​aanhang van Twitter heeft opgeleverd, de enige die sinds november 2021 is toegekend. De buigmethode voor het Amerikaanse bedrijf Good Loser: “Eerlijk gezegd is het een groot pluspunt, maar hallo omdat ze het percentage hebben verloren dat het minste is”Arkunir schrijft erover.

Oorspronkelijk een hete uitwisseling

Het begon allemaal Met deze tweet : Je tweets kunnen bloeien en je zult ze nooit hebben Tarief”, Tot nu toe heeft het meer dan 125.000 likes verzameld. Arkunir reageerde vervolgens met een eenvoudige interpunctie, een punt, die nu meer dan 178.000 likes heeft verzameld. De verhouding werd verkregen. Het is de beurt aan Twitter om te herhalen, deze keer gesplitst met een eenvoudig uitroepteken – je bent gewaarschuwd, dit gesprek is behoorlijk spannend. Meer dan 6000 likes. Naar Arkunir om toe te voegen: “?”. Meer dan 95.000 vind-ik-leuks. Arkunir 1 – 0 Twitter. Vier uur later maakte hij het nieuws officieel:

Het resultaat: twee dagen later volgde het officiële Twitter-account. Dit is een prestatie van na oktober 2021 toen het account werd gevolgd door 10 meer en er geen abonnementen meer werden weergegeven, zoals weergegeven Sociaal mes. En zelfs als het platform wordt gebruikt voor deze “bliksemabonnementen”, moet u weten hoe u van uw winsten kunt genieten zoals het hoort:

READ  Boeing stelt onbemande testvlucht naar ISS uit

In de volgende dagen keerde hij terug naar dit avontuur, altijd met gevoel voor humor: “Eerste dag in mijn nieuwe leven als Twitter-CEO en er zijn nog steeds mensen die me niet zien”En Was hij gisteren verontwaardigd?. Hij maakte ook van de gelegenheid gebruik om zijn trouwste abonnees te belonen: “Ik geef je bescherming tegen Twitter, je kunt niet springen, geloof me, ik ga een willekeurig persoon beledigen om te zien”En grapje in de reacties.

Later nam zijn Twitter-account contact met hem op via een privébericht: “De dubbele verhouding is te groot om op onze banner te verschijnen”We schreven hem. Dan vindt hij het leuk om zijn Twitter-account rechtstreeks te vragen of hij het leuk vindt drakenbal ; Een vraag die nog geen antwoord heeft gekregen, blijft een onopgelost mysterie.

Weer een trofee op de prijzenlijst

Ook op Twitter is Arkunir gewend aan deze spotlights. Meer dan 284.000 internetters volgden hem op het sociale netwerk en hij sprak zelfs met Emmanuel Macron in juli 2021 Hem uitdagen om op zijn tweet te reageren. Als @EmmanuelMacron op deze tweet reageert, verbind ik me ertoe een livestream te doen terwijl ik de hele planeet oversteek in Street View op Google Maps (HAHZAHA duurt 25-30 uur en ik ben behoorlijk serieus) Verklaar het als gecontroleerd 100% van de opbrengst van het levensonderhoud wordt gedoneerd aan een van de verenigingen.” Twee dagen later ondertekende de president van de republiek de overeenkomst Reageren op “Banco” is eenvoudig (Maar zonder naar de verhouding te gaan).

READ  De speler is boos dat zijn metgezel kan bevallen ... tijdens een overval - World of Warcraft

Op 24 september 2021 kwam Arkunir in actie door zijn wereldtour uit te zenden via Street View op Twitch. 126 uur vanaf in leven, 24.000 kilometer afgelegd, en in de sleutel tot dit epos, Ik heb 45.700 euro ingezameld voor de 30 miljoen vrienden van de vereniging. De video is ook beschikbaar op YouTube:

Heb je ooit het voorrecht gehad om het officiële Twitter-account je te laten volgen op Twitter? Schrijf ons op: [email protected].