Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Niet iedereen zal dol zijn op dit nieuwe gratis spel

Le manga de Kohei Horikoshi est devenu Moderne Shounen-klassiekers. Voortbouwend op zijn succes met zijn mobiele aanpassing, Mijn heldenacademie Het blijft evolueren en is nu echt voorrecht. Zo beginnen we de variabelen en producten te vinden die zijn afgeleid van het werk, bijvoorbeeld: Dit monopolie die we u onlangs hebben voorgesteld. Vandaag leren we ook dat a Nieuw gratis videospel Je zou snel daglicht moeten zien.

Maha nieuw spel

In een paar jaar, Mijn heldenacademie Het heeft de meeste liefhebbers van manga en anime gevangen, Door het traditionele superheldengenre opnieuw te beleven in de puurste stijl van shonen nextsu. Neem jonge helden met hoop en ambities, slechte en charismatische schurken, voeg een groot aantal krachten toe die allemaal diverser zijn dan de volgende, en je hebt de perfecte ingrediënten voor een recept dat ook kan worden afgewezen.

Volgens jimatsu, uitgever Bandai Namco begreep het goed, aangezien het de volgende game aankondigde My Hero Academy: Ultra Rumble In het laatste nummer van het tijdschrift Wekelijkse sprong. De game wordt dan een volledig gratis battle royale.. Momenteel is er heel weinig bekend over de game, maar de advertentie maakt het duidelijk Het bevat wedstrijden voor 24 spelers en is momenteel beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Hoewel de releasedatum niet is gemeldDe aankondiging geeft aan dat er in de nabije toekomst een gesloten bèta zal worden geopend. Het is momenteel niet bekend of spelers zich kunnen aanmelden om deel te nemen of dat de bèta een gesloten initiatief zal zijn. Een ding is zekerVeel fans zullen enthousiast zijn over een nieuwe game Mijn heldenacademie, hoewel sommigen ook bedenkingen hebben.

READ  Inwoners van de Stille Oceaan konden de "supermaan" en de totale zonsverduistering bewonderen

Niet de eerste poging

de auto’s Mijn heldenacademie Geen onbekende in videogame-mods. Zoals genoemd CBR, de populaire franchise van Shounen-sprong Het is in de loop der jaren op veel grote gameconsoles en zelfs tablets en smartphones verschenen. De meest bekende videogame gebaseerd op de serie is aan het zijn De gerechtigheid van mijn heldEn Een vechtspel ontwikkeld door Byking en uitgegeven door Bandai Namco. De titel, uitgebracht in 2018, stelt spelers in staat om de rol van de iconische helden en schurken van de serie op zich te nemen en duels aan te gaan in verschillende omgevingen die herkenbaar zijn in de anime. maïs De gerechtigheid van mijn held hebben ontvangen Diverse beoordelingenOmdat ondanks de elegante interpretatie van de explosieve vechtscènes van het spel, velen klaagden over het vechtsysteem en de verhaallijn, omdat ze als te oppervlakkig en repetitief werden beschouwd.

Maar de game was succesvol genoeg om een ​​vervolg te producerenEn Mijn Held Gerechtigheid 1. Dit vervolg, uitgebracht in 2020, is op verschillende opmerkelijke manieren verbeterd ten opzichte van het origineel. Hoewel critici het vechtsysteem nog steeds niet aantrekkelijk genoeg vinden, zijn andere delen, zoals de verhaalcampagne, gedetailleerder en uitgebreider.

hoogwaardigheidsbekleders Mijn heldenacademie Ook verschenen in sprong kracht, een spel dat de karakters van veel Japanse anime-licenties verzamelt, Helaas wist ze niet hoe ze haar publiek moest verleidenTot het punt dat het een paar jaar na de lancering uit alle digitale winkels wordt teruggetrokken.

Een ander punt dat spelers kan verdelen, heeft te maken met het kiezen van het type spel. Inderdaad, door de koninklijke strijd te kiezen, Mijn heldenacademie Meerijden met de trend van de afgelopen jaren, maar Het riskeert ook een nieuwe game te introduceren met een goed benutte en enigszins bewezen stijl. Dus laten we het hopen met De mogelijkheden die ze hebben dankzij de originele materialen, zullen ze ons een spel kunnen presenteren op het hoogtepunt van het originele werk met dezelfde naam.

READ  Intel kondigt en lanceert de nieuwe 12e generatie processors bekend als Alder Lake-S