Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

GIGABYTE introduceert RTX 3080 12GB AORUS, gaming en Eagle

NL Zojuist aangekondigd via persbericht de AORUS Gaming- en Eagle-serie grafische kaarten GeForce RTX 3080 12 Go. Leuke kleine geheugenupdate om stiller te zijn in games, maar niet alleen.

GeForce RTX 3080 12GB

Voordat we beginnen met het beschrijven van de verschillende kaarten die door het merk worden aangeboden, geven we eerst een eenvoudige samenvatting van elke serie. Het bedrijf beschreef het als volgt in zijn persbericht:

  • Het AORUS-assortiment wordt aanbevolen voor liefhebbers van uitstekende prestaties en een kleurrijke RGB-look.
  • De GAMING OC is de beste keuze voor prestatiebewuste gamers.
  • De EAGLE-collectie is de beste keuze voor diegenen die een uniek ontwerp willen.

Daarnaast legt het merk ons ​​uit dat het verversen van het geheugen op de kaarten een betere weergave mogelijk maakt in zowel 4K als 3D-creatie.

Geen spel AORUS

de kaart AORUS GeForce RTX 3080 MASTER 12G grafische kaart Uitgerust met een MAX-Covered koelsysteem met drie ventilatoren met één blad. De kaart is voorzien van een chip GA102-220 Gebaseerd op 8960 CUDA CENTRA. de De basisfrequentie is 1260MHz en in onze Boost is 1830MHz. Natuurlijk hebben we 12 GB GDDR6X-geheugen. De kaart heeft ook drie DisplayPort- en drie HDMI-poorten.

AORUS GeForce RTX 3080 MASTER 12G grafische kaart

naar mij AORUS GeForce RTX 3080 XTREME WATERFORCE 12G grafische kaartUitgerust met een AiO-koelsysteem. Het zal dus nodig zijn om bij de aankoop te overwegen of er voldoende ruimte is om de 240 mm-koeler in zijn koffer te plaatsen. De kaart heeft dus een waterblok dat de hele print bedekt. Het heeft exact dezelfde technische kenmerken als de vorige kaart. Daarnaast is er een patent tegen lekkage onder validatie.

READ  Dungeons and Dragons: Dark Alliance heeft zijn eigen launch trailer onthuld
AORUS GeForce RTX 3080 XTREME WATERFORCE WB 12G grafische kaart
AORUS GeForce RTX 3080 XTREME WATERFORCE WB 12G grafische kaart

GIGABYTE SPELBEREIK

de kaart GIGABYTE GeForce RTX 3080 GAMING OC 12G grafische kaart Uitgerust met drie GIGABYTE WINDFORCE 3X-ventilatoren. Bovendien gebruiken de ventilatoren een smeermiddel van nano-grafeen om de levensduur met 2,1 keer te verlengen. Qua eigenschappen heeft de kaart een basisfrequentie van 1260MHz en een Boostfrequentie van 1755MHz. Qua ontwerp is de kaart zwart van kleur met zilveren strepen aan de boven- en onderkant. Het achterpaneel is grijs van kleur en bedekt het gehele achterpaneel. Qua aansluitingen heeft de kaart drie DisplayPort-poorten en twee HDMI-poorten.

GeForce RTX 3080 GAMING OC 12G
GeForce RTX 3080 GAMING OC 12G

Adelaar

de kaart GIGABYTE GeForce RTX 3080 EAGLE 12G Het heeft hetzelfde koelsysteem als de vorige kaart. Het is zwart van kleur met de serienaam geschreven in blauwe letters boven de derde propeller. De basisfrequentie is 1260MHz en bij Boost 1710MHz. Er zijn drie DisplayPort-poorten en twee HDMI-poorten.

GIGABYTE GeForce RTX 3080 EAGLE 12G
GIGABYTE GeForce RTX 3080 EAGLE 12G

Daarnaast hebben de kaarten een garantie tot 4 jaar. Het enige dat u hoeft te doen, is de kaart binnen 30 dagen na aankoop registreren en registreren op de website van het merk.