Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wi-Fi 6- of Wi-Fi 6E-router: wat te kopen?

De 6GHz-frequentieband is op zich niets bijzonders, maar door deze op onze Wi-Fi-apparaten te openen, worden de reeds in gebruik zijnde banden, die vaak verzadigd zijn, lichter. Het verdelen van de belasting over drie frequentiebanden in plaats van twee zal dus helpen de congestie in het netwerk te verminderen.

Een van de problemen met wifi van tegenwoordig is dat de 5GHz-frequentieband, die de beste prestaties biedt, wordt gedeeld met andere soorten apparatuur, zoals weer- en satellietradars, die prioriteit hebben. De 2,4GHz-band, die een beter bereik heeft, kan op zijn beurt conflicteren met bijvoorbeeld Bluetooth.

Bovendien evolueert ons internetverbruik en dus onze communicatiebehoeften voortdurend. En deze trend zal niet vertragen, aangezien veel gebruikers nog steeds moeten overstappen op glasvezel Video-uitzending
In het bijzonder zeer hebberig in bandbreedte, snel groeiend.

Door de 6 GHz-optie toe te voegen, krijgen we dus toegang tot nieuwe kanalen en een aangenamere ervaring; Met als resultaat productiviteitswinst en verminderde latentie, allemaal op een praktische manier en deze keer niet langer theoretisch.

READ  Verrassing, het spel is gratis voor Gold-leden