Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Halo Infinite: Geen samenwerking of Forge bij de lancering, tot ziens in 2022! | Xbox One

Terwijl Gamescom Xbox-conferentie Het vindt plaats op dinsdag om 19:00 uur en zal live worden bekeken op Xboxygen. Met ons nemen de ontwikkelaars het voortouw bij mogelijke teleurstellingen en brengen ze vandaag slecht nieuws als het weekend begint.

Coöp-campagne en Forge zullen niet zijn wanneer Halo Infinite wordt gelanceerd

oneindige uitstraling Het zal er dus niet compleet uitzien zoals verwacht. De datum van de game wordt in de komende weken bekend gemaakt, mogelijk zelfs dinsdag 24 augustus, maar de ontwikkelaars willen eerst het slechte nieuws brengen.

Hoewel de game profiteerde van een extra jaar ontwikkeling na de negatieve feedback van de demo van de zomer van 2020, zal Halo Infinite eind 2021 worden uitgebracht zonder coöpmodus of Forge. Dit is nog een tegenslag voor fans die eindelijk laat zien dat de game-ontwikkeling heeft nog steeds veel verrassingen voor ons in petto een paar weken voordat het op Xbox en pc wordt gelanceerd.

Halo Infinite Creative Director Joseph Staten legt uit dat dit een moeilijke beslissing was, maar het was essentieel voor spelers om een ​​goede ervaring te hebben toen de titel werd gelanceerd.

De coöp-campagne en Forge worden echter niet geannuleerd. De coöpmodus van Halo Infinite zal na de lancering van de game tijdens seizoen 2 in een gratis update verschijnen. Hetzelfde geldt voor de modus Forge, waarmee je je eigen kaarten kunt maken die tijdens seizoen 3 moeten worden uitgebracht.

Wetende dat Halo Infinite seizoen 1 zal beginnen zodra de game is uitgebracht en dat het seizoen ongeveer drie maanden zal duren, dus we moeten niet verwachten dat we de campagne vóór 2022 samen kunnen spelen en eerder kaarten en outfits kunnen maken met Forge 6 maanden na vrijlating.

Als studio willen we geen dingen uitbrengen die niet kant-en-klaar zijn, zodat mensen het kunnen spelen, plezier hebben en genieten van een stabiele en geweldige prestatie-ervaring. Dus we houden Campaign Co-op en Forge nog een tijdje in de oven, en als ze klaar zijn, zullen we ze volgend jaar vrijgeven als onderdeel van onze seizoensgebonden roadmap.

Na de teleurstelling over de campagnespeldemo in de zomer van 2020, hebben we er sindsdien heel weinig nieuws over ontvangen, het is eerder de multiplayer-gameplay die de afgelopen maanden is geïntroduceerd met multi-bèta Wat is er de afgelopen weken gebeurd. We herinneren je eraan dat de multiplayer-modus van Halo Infinite gratis is voor iedereen en dat er alleen campagnebetalingen worden gedaan. Het zal ook beschikbaar zijn voor leden Xbox Game Pass.

READ  Fortnite gaat naar de NBA-modus! | NBA