Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WhatsApp test een nieuwe functie om gênante momenten te voorkomen

Jullie hebben allemaal dit gênante moment gehad als je een WhatsApp-gebruiker bent. De berichten-app heeft een functie: groepen maken. Maar soms lopen de discussies uiteen, lopen sommige gebruikers weg, of soms ben je weg van de inhoud. Als je besluit een groep te verlaten, ontvangen de beheerder en andere leden een melding dat je hebt besloten te vertrekken.

bijna klaar? Ja, volgens de informatie WABetaInfodoorgegeven door EngadgetHet sociale netwerk van Facebook werkt aan een update die een bestand bevat Eigendom Om de groep in stilte te verlaten. Met deze nieuwe functie worden beheerders op de hoogte gebracht, maar andere gebruikers zullen onze collega’s niet selecteren, tenzij u besluit hen nieuws te bezorgen.

Soortgelijke informatie werd verspreid toen Meta op het idee kwam om meerdere besloten discussiegroepen aan dezelfde grote structuur te koppelen, om uitwisselingen te vergemakkelijken. zal gebeld worden “GemeenschappenMaar deze keer konden onze collega’s een screenshot van de bètaversie krijgen, waar we kunnen lezen: “Alleen jij en beheerders worden op de hoogte gebracht van het verlaten van de groep.” De functie zou ook moeten worden geïmplementeerd. Als u in een willekeurige manier, je kunt altijd weigeren door je instellingen aan te passen. WhatsApp dacht ook (…)

(…) Klik hier om meer te zien

Elior struikelt op de aandelenmarkt na aankondiging van een groot verlies
JPMorgan: Aandeelhouders stemmen tegen krankzinnige vergoeding voor voorzitter Jamie Dimon
Bedrijfsfaillissementen zullen weer toenemen na het uitbreken van de Covid-crisis
De gitaar die de Oasis liet vallen, werd voor een fortuin verkocht op een veiling
De verzekeringsmaatschappij Allianz gaat een enorme boete betalen in de Verenigde Staten

READ  De James Webb-telescoop legde het beeld vast van de kosmische 'tarantula'