Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pokeclicker-code: ontvang alle beloningen gratis in mei 2022

Een nieuw verslavingsfenomeen op dit moment, BOEK KLICKER Het is een open source (niet-officiële) browsergame waarmee je de meeste gebieden van de Pokémon-wereld kunt verkennen en zakmonsters kunt vangen met slechts een tik op je scherm. Natuurlijk zit het boordevol meer complexe functies zoals een bessensysteem, arcering, arena’s, weer, kerkers en meer. Om je te helpen in je zoektocht, Ontwikkelaars hebben verborgen codes Aan wiki-spel. We nodigen je uit om het zelf te verkennen en te onderzoeken, maar als je ongeduldig wordt, vind je het hieronder.

Pokeclicker: lijst met actieve cadeaucodes in mei 2022

Hier is een lijst met cadeaucodes die je op Pokéclicker kunt gebruiken om gratis beloningen te krijgen:

  • LANDBOUWBOOST – 10.000 boerderijpunten en 100 kersen (Bay Series)
  • OOOSHINY Je krijgt een willekeurige glanzende Pokemon. Vertel het ons gerust in de reacties die je hebt gekregen!

We zullen deze lijst natuurlijk bijwerken zodra er nieuwe pictogrammen beschikbaar zijn, dus voel je vrij om de pagina te bookmarken om er regelmatig op terug te komen. Laatste update: 17 mei 2022.

Merkbaar : Boerderijpunten zijn punten die nodig zijn om de in-game boerderij te gebruiken die je op Route 14 ontgrendelt. Je kunt ook bessen laten groeien.

BOEK KLICKER

Pokeclicker: Hoe voer je een gratis cadeaucode in?

Nu je de codes kent, zou je ze ergens moeten kunnen invoeren. Geen paniek:

  1. Speel Pokéclicker in de browser,
  2. Klik op het Startmenu rechtsboven in uw scherm,
  3. Selecteer vervolgens de optie “Opslaan”.
  4. U ziet een tekstselectiebalk met “Code invoeren” om een ​​code in te voeren,
  5. Typ de code in het daarvoor bestemde vak en controleer vervolgens of deze correct is door op “CLAIM” te klikken.
BOEK KLICKER

Je buit wordt automatisch toegevoegd aan je inventaris (voor bessen), aan je statistiekenbalk (voor boerderijpunten) en aan je team (voor glans). Om toegang te krijgen tot de inventaris, klik opnieuw op het “Startmenu” rechtsboven en vervolgens op “Items”.

Het nieuwe Pokémon-fenomeen op dit moment, Pokeclicker, is een klikspel, zoals de naam al doet vermoeden, waarin je de hele Pokédex moet vangen en de Kanto-regio moet verkennen, om te beginnen, in je browser. Hier is hoe ermee om te gaan.

READ  Eén UI 4.0-bèta kan sneller aankomen dan verwacht