Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maar wat is deze mysterieuze app die Microsoft aan het voorbereiden is voor Windows 11?

Windows zou een nieuwe app voorbereiden met de naam Designer voor Windows 11. Een eerste versie is ontdekt door de Walking Cat-leaker, die regelmatig goed verborgen informatie onthult.

Screenshots laten zien dat deze applicatie het ontwerpen van posters en flyers vergemakkelijkt, die als afbeeldingen kunnen worden opgeslagen of op sociale media kunnen worden gedeeld. In zekere zin is Designer een vereenvoudigde versie van PowerPoint. Vestigt zich als concurrent van het grafische ontwerpplatform hij kan gaan.

Kies eerst de afbeeldingsgrootte volgens het doel (Facebook, Instagram, enz.).

De volgende stap is het plaatsen van afbeeldingen of andere grafische elementen, hetzij door te tekenen uit de afbeeldingenbibliotheek, hetzij door uw eigen bestanden te uploaden.

Voeg vervolgens de tekst toe. U heeft de mogelijkheid om sjablonen te gebruiken zoals te zien is in de linkerbenedenhoek in de onderstaande afbeelding.

De laatste stap is om de afbeelding op te slaan of op sociale media te plaatsen. Je kunt het ook kopiëren of naar je smartphone sturen.

Microsoft heeft ook de mogelijkheid geïntroduceerd om met één klik op al je sociale netwerken te posten. Volgens onderstaande foto moet deze vooraf worden aangesloten.

Designer bevat ook sjablonen om snel fotoprojecten te ontwerpen. Het doel is om het leven van de gebruiker gemakkelijker te maken zonder ingewikkelde software te hoeven doorlopen.

Zie ook het filmpje:

Microsoft heeft deze app nog niet officieel aangekondigd en heeft ook niet bepaald of deze in Windows 11 versie 22H2 zal verschijnen, die rond oktober beschikbaar zal zijn. Een proefversie van Designer moet worden aangeboden op designer.microsoft.com, maar is momenteel alleen toegankelijk via Ontwikkelaarstools.

bron : Twitter Lopende Kat

READ  Ubisoft+ op Xbox? Een lek kan een op handen zijnde aankondiging onthullen | Xbox One