Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maak Skyrim opnieuw in Unreal Engine 5 voor een verrukkelijke score (video)

in mei 2020, Epic heeft een indrukwekkende demo gedeeld van Unreal Engine 5, de nieuwste versie van zijn game-engine. Deze engine is nu voor iedereen beschikbaar, vooral voor videogamestudio’s, wat het vooral mogelijk maakt om reeds uitgebrachte games met nieuwe graphics te ontdekken. Het is voor The Elder Scrolls V: Skyrimopnieuw gemaakt onder Unreal Engine 5.

Skyrim volgende generaal

uitlaatEn wereld van blikjesEn The Legend of Zelda: Ocarina of TimeRegelmatig delen we games die zijn gemaakt onder de Unreal Engine 5. Opkomende ontwikkelaars aarzelen niet om de nieuwste versie van de Epic Game Engine te gebruiken om culttitels bij te werken. Onlangs deelde Christian Gumm, omgevingskunstenaar van studio Myrkur Games, zijn nieuwste creatie: de stad Rivebois de Skyrim Onder Unreal Engine 5. Door te trainen voor Gomm kunnen we ontdekken hoe de populaire RPG van Bethesda eruitziet met een nieuwere engine. Een video die bij veel fans het water in de mond zal doen lopen, vooral omdat de game zijn natuurlijke charme heeft behouden.

Riverwood

Recreëren doe je niet alleen. En met een goede reden, Gome had eerder de Whiterun Watchtower nagebouwd van Skyrim Evenals het Kvatch-portaal van geheugenverlies. Hieronder twee creaties om te ontdekken.

Whiteton uitkijktoren

Kavash deur in de vergetelheid

READ  NASA handhaaft zijn enorme raketlancering voor de maan woensdag, nadat orkaan Nicole is gepasseerd

En als je verder wilt lezen, ontdek het dan gerust 30 vakantiefoto’s vernietigd door grappige, onverwachte gebeurtenissen.