Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Techland werkt hard aan een fantasy open-wereld actie-RPG – Nieuws

En er zal in de nabije toekomst geen twijfel bestaan ​​over Dying Light 3, want het motto van de nieuwe open wereld actie-RPG is “Een hele nieuwe wereld bouwen“Op een geweldige plek. Aangezien het een recente gewoonte is geworden, is het doel van Techland om mensen zo vroeg over dit project aan het praten te krijgen, de nieuwsgierigheid van talent aan te wakkeren om te kunnen Versterking van het personeelsbestand. “Ondanks de release van Dying Light 2 Stay Human dit jaar en de enorme productie vorig jaar, is Techland doorgegaan met het ontwikkelen van zijn volgende game, en nu is het de beste tijd om zijn team aanzienlijk uit te breiden.‘”, legt het persbericht uit.

Het gameconcept zit Techland al heel lang in gedachten. Carolina Stachira, die aan de missies en dialogen in The Witcher 3: Wild Hunt werkte, kwam in 2016 met name bij de studio om als verhalende regisseur aan die titel te werken. De afgelopen maanden is Techland begonnen met het rekruteren van veteranen om het team voor deze nieuwe licentie te versterken.

Onder deze versterkingen zijn Bartosz Ochmann, een open-world regisseur die al heeft gewerkt aan The Witcher 3: Wild Hunt en Cyberpunk 2077, en Mario Maltzus, een creative director die met name heeft gewerkt met Ubisoft (Prince of Persia: The Sands of Time) en Warner Bros. Games (Mad Max), David McClure, hoofdontwerper die eerder verbonden was aan Arkane Studios (Deathloop) of zelfs Kevin Quaid, hoofdanimator die werkte bij Guerrilla Games (Killzone Shadow Fall, Horizon Zero Dawn).

READ  Vivo V21 5G-test: een smartphone met talent voor selfies

Merk op dat dit project geen vraagtekens plaatst bij de aanvullende inhoud en andere updates die Techland van plan is te bieden Dying Light 2 Blijf menselijkHet doel is om deze voor minimaal vijf jaar te leveren.