Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WhatsApp staat op het punt zijn mobiele app-interface opnieuw te ontwerpen

WhatsApp staat op het punt zijn mobiele app-interface opnieuw te ontwerpen

Na de komst van veel nieuwe functies zou de WhatsApp-applicatie enkele esthetische details van de applicatie moeten wijzigen.

De WhatsApp-interface krijgt zelden een facelift, maar ondergaat vaak enkele kleine esthetische veranderingen die merkbaar zijn. Volgens de gespecialiseerde site WAbetainfoDe app zou de komende maanden enkele kleine aanpassingen moeten ondergaan.

De berichtenservice van Meta Group bereidt een update van de interface voor en is momenteel in bètatests beschikbaar voor een select aantal gebruikers.

groen en tel

In deze toekomstige update zou groen de huidige blauwe kleur grotendeels moeten vervangen. De nieuwe ‘+’ knop (voor het schrijven van een bericht en eventueel het toevoegen van een status) zal opnieuw gekleurd worden, evenals de opsommingstekens voor ongelezen berichten, zoals te zien is in deze preview onthuld door WAbetainfo.

Een voorproefje van hoe de toekomstige interface van WhatsApp eruit zou kunnen zien – WAbetainfo

Maar de meest opvallende verandering in de interface is het verschijnen van sorteerfilters voor discussies. U krijgt dus vier categorieën aangeboden om te sorteren als u tientallen of zelfs honderden gesprekken in de app heeft: Alle berichten, Ongelezen, Persoonlijk en Zakelijk. Wat het lezen van de verschillende discussies vergemakkelijkt.

Een ander klein detail is aanwezig bij deze refonte van de interface: de ongelijkheid van de “Reglages” -knop op de zijkant van de barre, die wordt vervangen door een bouton die “Vous” wordt gedoopt, terwijl de betekenis van de memes en functionele functies wordt gehergroepeerd onglet huidige. Met het verschil dat het in de toekomst gebruikt moet worden als interface om van account te wisselen.

READ  Starfield zit boordevol details en laat korte gameplay-clips zien! | Xbox One
Het toekomstige ‘Jij’-tabblad op WhatsApp – WAbetainfo

WhatsApp zou al de functie “meerdere accounts” moeten instellen, die het mogelijk maakt om meerdere telefoonnummers aan één account toe te voegen, om bijvoorbeeld een scheiding te maken tussen persoonlijke en professionele telefoonnummers.

De belangrijkste artikelen