Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Starfield is een UFO-videogame die al 8 jaar in ontwikkeling is en vergelijkbaar zal zijn met meesterwerken als Red Dead Redemption 2

Starfield is een UFO-videogame die al 8 jaar in ontwikkeling is en vergelijkbaar zal zijn met meesterwerken als Red Dead Redemption 2

Wat is het volgende voor deze advertentie?

Starfield verschijnt op 6 september. Tot grote vreugde van liefhebbers van ruimteverkenning. Het enige wat ze hoeven te doen is aan boord gaan van hun schip, hun bemanning verzamelen en op avontuur gaan op de enorme in-game kaart van Bethesda. En hoewel de teams van het bedrijf veel clips en gameplay-demo’s hebben laten zien, hebben we nog niets gezien. Sterker nog, de productie belooft absoluut fenomenaal te worden De mogelijkheden zullen bijna eindeloos zijn.

Met een gewicht van ongeveer 140 GB is de game misschien genoeg om beginnende ontdekkingsreizigers bezig te houden. Maar hoewel de meeste AAA-games ontwikkelaars vier tot vijf jaar nodig hebben om te voltooien, was Starfield veel veeleisender. In een interview onthulde de regisseur van het spel de omvang van het project en vooral: Hoeveel tijd was er nodig voordat het “perfect” was!

Starfield, de videogamegigant

In een interview met de site QG Todd Howard, de regisseur van de game, heeft enkele details onthuld over de ontwikkeling van Starfield. Een onderwerp dat maandenlang topgeheim werd gehouden. Nu de release van het spel nadert, raken de tongen los, en Vertel ons meer achter de schermen.

Dus wij leren het De productieontwikkeling duurde acht jaar. Zeer weinig studio’s, met uitzondering van Rockstar voor Red Dead Redemption II, investeren zoveel tijd in het ontwikkelen van een game, en gaandeweg zijn de Bethesda-teams met veel problemen geconfronteerd, waaronder lange vertragingen. Er worden ook talloze vragen over de kennis, kaart en consistentie van Starfield besproken.

Hoe ben je een sterrenveld geworden?

Onder de codenaam Genesis, geïnspireerd door de Bijbel en Star Trek II: De toorn van KhanHet idee voor Starfield ontstond ongeveer tien jaar geleden officieel. Todd Howard vond de naam zelfs zo leuk dat hij hem als eerste registreerde. Het was 2013, twee jaar voordat Fallout 4 de ontwikkeling voltooide, en hij moest de vraag beantwoorden “groot vraagteken” Wat is de toekomst van Bethesda Studios? Welk groot project zou de teams een tijdje bezig houden?

Destijds werd aan Starfield gedacht omdat, zoals Todd Howard zegt: “Als we het nu niet hadden gedaan, hadden we het nooit gedaan.”. Toen begon acht jaar hard werken voordat de productie het licht zag. Eén ding is zeker: de ontwikkeling van de videogamegigant was niet eenvoudig. Starfield zal ongetwijfeld tot de grootste projecten in de sector behoren!