Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Oeps, de Pixel 8 Pro staat al op Google

Oeps, de Pixel 8 Pro staat al op Google

De nieuwe Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro verschijnen naar verwachting nog dit jaar. Het vlaggenschip is al zichtbaar in de officiële Google Afbeeldingen.

Google Pixel 8 Pro // Bron: OnLeaks x Smartprix

De iPhone 15 wordt op 12 september 2023 gepresenteerd, maar dit zijn niet de enige vlaggenschiptelefoons die eind dit jaar worden verwacht. Aan de Android-kant kijken we reikhalzend uit naar de onthulling van de volgende Google-smartphones, Pixel 8 en Pixel 8 Pro. Deze smartphones zouden een kleinere footprint moeten bieden, wat zeer zeldzaam is op Android, en een langere levensduur dankzij systeemupdates.

We hadden al een idee van het ontwerp van de Google Pixel 8 Pro sinds maart toen OnLeaks enkele afbeeldingen deelde. Dit keer presenteert Google zijn volgende smartphone, aan het begin van een eenvoudige webpagina.

Het is de Pixel 8 Pro

De foto werd verzonden op de site X (Twitter) en Android-lichaamGoogle heeft een afbeelding gepubliceerd waarop we de Google Pixel 8 Pro-telefoon ontdekken. Dit was de foto op de speciale webpagina Naar verschillende Google-diensten zoals YouTube Music of Google One. We konden de aanwezigheid van deze afbeelding op de betreffende pagina niet verifiëren, zelfs niet met behulp van de website Internet Archive.

Bron: Google

We maken kennis met de Pixel 8 Pro met zijn nieuwe fotomodule waarbij alle lenzen in hetzelfde donkere gebied zijn geplaatst. Op de Pixel 7 Pro is dit gebied gehalveerd. De positie van de flitser is ook geëvolueerd door de toevoeging van een extra sensor onder de flitser.

Deze afbeelding past perfect bij het ontwerp dat Onleaks zou zijn. We kunnen dus inschatten dat de rest van de smartphone er hetzelfde uit zal zien afvaller in zijn driedimensionale beelden.

READ  Thomas Pesquet verliet het internationale ruimtestation op weg naar de aarde

De Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro worden naar verwachting in oktober geïntroduceerd.


Wilt u zich aansluiten bij een gemeenschap van enthousiastelingen? Ons meningsverschil Het heet u welkom, het is een plaats van wederzijdse hulp en passie voor technologie.