Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Elder Scrolls VI verlaat de pre-productie en gaat in actieve ontwikkeling!  |  Xbox One

The Elder Scrolls VI verlaat de pre-productie en gaat in actieve ontwikkeling! | Xbox One

Sinds de aankondiging in 2018 is The Elder Scrolls VI het onderwerp geweest van veel hypotheses en geruchten, terwijl de ontwikkeling (zeer) verre van voltooid is!

Eindelijk verlaat The Elder Scrolls VI de pre-productie

Nu de lancering van Starfield in aantocht is, wordt het binnenkort tijd voor Bethesda om dieper in te gaan op de opvolger van Skyrim. Dus hoewel veel gamers zich al jaren zorgen maken over het zien van de game in pre-productie, heeft de Amerikaanse uitgever zojuist heel goed nieuws aangekondigd, wat een geweldige ontwikkeling markeert in het softwarecreatieproces. .

In een recent interview met collega-disruptieve media wilde Pete Haynes, senior vice-president van wereldwijde marketing en communicatie bij Bethesda, over dit onderwerp praten. Toen de journalist hem vroeg of de software zich nog in de ontwerpfase bevond, antwoordde hij dat deze “in ontwikkeling was, maar in een zeer vroeg stadium”. Dat is het echt, nietwaar?

Op dezelfde manier maakte Haynes van de gelegenheid gebruik om eraan te herinneren dat Starfield de huidige prioriteit van Bethesda blijft, en dat we lange tijd niets meer over The Elder Scrolls VI zullen horen:

We hebben al onze middelen erop gericht om Starfield zo goed mogelijk te maken. En ja, er werken mensen aan The Elder Scrolls 6, maar Starfield is waar de studio zich nu op concentreert. Dus nee, je zult op dit moment nooit van The Elder Scrolls 6 horen. Starfield is op dit moment onze prioriteit, en dat zal nog een tijdje onze prioriteit zijn voordat we over iets anders praten.

Ter herinnering: Todd Howard noemde ook de status van The Elder Scrolls VI in een recent interview met GQ Media. Hij legt uit dat het doel van de ontwikkelaars is om een ​​”Final Fantasy World Simulator” aan te bieden! Het is een taak die naar verwachting bijzonder uitdagend zal zijn, maar die ook grote dingen suggereert voor de toekomst van licentieverlening. Laten we hopen dat de verwachtingen van de fans worden beloond!

READ  Bioshock 4: De locatie en tijd zijn gelekt! | Xbox One