Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na 10 jaar sinds GTA V heeft Rockstar eindelijk de releasedatum voor het volgende deel onthuld

Na 10 jaar sinds GTA V heeft Rockstar eindelijk de releasedatum voor het volgende deel onthuld

Over een paar dagen is het officieel 10 jaar geleden dat de film werd uitgebracht Grand Theft Auto Vijfde. Het vijfde deel in de legendarische serie van Rockstar zal drie generaties consoles definiëren, voordat het binnenkort plaats maakt voor de langverwachte GTA VI. En terwijl Next Generation langzaam het puntje van zijn neus wijst, plaagt Rockstar vrolijk de releasedatum van zijn software.

De officiële releaseperiode?

Het wachten mag niet te lang duren voor spelers die hard wachten GTA VI. Ongeduldige gamers zijn erin geslaagd te profiteren van een enorm gameplay-lek na de ongelukkige Rockstar-hack en hebben de Amerikaanse studio langzaam maar zeker zien bewapenen met de aankondiging van GTA VI. Na zijn afscheid GTA Vbevestiging van de evolutie GTA VIEn terwijl Rockstar een overname aankondigt die alles zou kunnen veranderen, bereidt hij zich voor op deel twee.

GTA VI

vervolg, bekend als GTA VI, is om spelers opnieuw te zien vertrekken naar Vice City, een fictieve stad geïnspireerd door de stad Miami. Na ruim 20 jaar GTA Vice City, In de titel probeert een koppel in Bonnie en Clyde-stijl (Lucia en Jason) de sociale ladder te beklimmen. Nu de releasedatum nadert, wachten veel gamers op de première. Een officiële trailer die al enkele jaren inkt vloeit, voor een game waarvan de ontwikkeling op zijn zachtst gezegd rommelig zou zijn geweest.

GTA V

Het lijkt er echter op dat het wachten niet te lang zal duren, zoals Strauss Zelnick, CEO van Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar Games, onlangs plaagde over de releasedatum van de game. GTA VI In een interview met CNBC. Toen hem werd gevraagd naar de exacte releasedatum van de game, zei Zelnick dat deze in het fiscale jaar 2025 zal verschijnen, dat wil zeggen tussen 1 april 2024 en 31 maart 2025.

We laten het aan onze bedrijven over om aankomende titels aan te kondigen en we zeiden dat we een zeer sterke inventaris van titels hebben en dat we uitstekende vooruitzichten hebben voor het fiscale jaar 2025. We hebben onze overtuiging herbevestigd dat we bijna 8 miljard dollar aan inkomsten genereren. netto boekingen.zei de heer Zelnick.

Een groot bereik duidt nog steeds op een exitperiode voor GTA VI. Het valt nog te bezien of de wedstrijd niet het slachtoffer zal worden van uitstel. Het is een trend die tegenwoordig in opkomst is, maar laten we niet vergeten dat deze essentieel blijft. Het is beter om de wedstrijd uit te stellen dan in twijfelachtige toestand uit te gaan. Als we het ook hebben over de releases van de nieuwste grote games van Rockstar GTA V En Red Dead Redemption 2, GTA VI Mogelijk komt deze in de herfst uit. Tegen de herfst van 2024 release van GTA VI ? misschien. Hoe het ook zij, Rockstar en Take-Two zullen niet nalaten de zaak te zijner tijd te formaliseren.

READ  Ezviz BC1C 2K + Test: Waar voor je geld draadloze bewakingscamera voor buiten

Après een Master in Journalistiek à l’IEJ, de definitieve definitieve voltooiing van de redactie van Hitek in 2017. Passie voor jeux video, de nieuwe technologieën, de science-fiction en de pannenkoeken, ik klaag over deel van de interessecentra met het grootste aantal. Altijd klaar voor een Jägerbomb op het balkon.