Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bijna een jaar later zou Google Maps zich voorbereiden om live-activiteiten te ondersteunen

Bijna een jaar later zou Google Maps zich voorbereiden om live-activiteiten te ondersteunen

Google heeft nooit voorop gelopen als het gaat om het ondersteunen van wat er nieuw is in iOS, en de zoekgigant heeft dit opnieuw bewezen met zijn activiteiten uit de eerste hand. Hoewel iOS 16 binnenkort zijn eerste verjaardag viert, ondersteunt Google Maps deze handige functie voor het live volgen van activiteiten nog steeds niet. In het geval van een app als Maps is het enige dat telt, het verkrijgen van aanwijzingen voor de lopende route. volgens MacRumorenDe nieuwere versie van de app heeft echter een pictogram dat lijkt aan te geven dat deze er misschien eindelijk komt.

menigte iGeneratie.

Live-activiteiten vinden hun plaats op alle iPhones, waar ze worden weergegeven op het vergrendelde scherm. Wat nog interessanter is, is dat het ook aanwezig is in het Dynamic Island van de iPhone 14 Pro, en binnenkort ook in de nieuwe iPhone 15 als we de geruchten mogen geloven. Misschien heeft dat Google ervan overtuigd om deze functie in te schakelen, ook al moeten we voorzichtig zijn. Het bedrijf had de komst van deze functionaliteit afgelopen winter immers al beloofd, zonder sindsdien iets te veranderen…

Google Maps zal route-instructies naar het dynamische eiland invoeren

De aanwezigheid van verwijzingen naar live-activiteiten in de nieuwste versie van Google Maps voor iOS is echter nog steeds goed nieuws voor iedereen die nog op deze functie wacht. Directe activiteiten zijn voor mij nog niet geactiveerd en waarschijnlijk Voor iedereen, maar dat zal waarschijnlijk niet lang meer duren.