Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wetgevend: Jean-Luc Melenchon wil Michel Sardo ontmoeten, die dreigt te ‘ontsnappen’ als de Nubiërs winnen

primair
Michel Sardo dreigde in een interview met “Paris Match” dat op donderdag 2 juni werd gepubliceerd, het land te “verlaten” als Jean-Luc Mélenchon en Nobis de parlementsverkiezingen winnen. Als reactie bood het hoofd van de band Insoumis een “interview” aan de zanger aan, “om hem over te halen in Frankrijk te blijven”.

Michel Sardo is geen tenderist bij Nupes. op 75, vertaler liefdesziektedie niettemin toegeeft dat hij “geen enkel contact meer” heeft met politici, is erg ontdaan over de nieuwe alliantie van links en vooral haar leider, Jean-Luc Mélenchon.

De zanger dreigde donderdag 2 juni in kolommen Wedstrijd Parijs, dat hij Frankrijk zou verlaten als Insoumis de parlementsverkiezingen zou winnen. De kunstenaar begint “Melenchon altijd overbelast. Nu roept hij zichzelf uit tot premier … Pas op, gevaar! Als hij sterft, ga ik eruit. Anders verklaar ik Normandië tot hertogdom en zet ik overal barricades op.”

“Iedereen weet dat het onmogelijk is”

Michel Sardo staat bekend om zijn openhartigheid en verbergt zelden zijn kennis van de rechterzijde van het politieke spectrum, en betreurt dat er geen “enthousiasme, persoonlijkheden aan de top meer is. Mitterrand is charismatisch. Rocard gaf hoop. Chirac was sympathiek.” En ze creëerden een band”, analyseert de ster. In ieder geval houdt Michel Sardo het duidelijk niet bij La France Insoumise: “Luister je naar Mélenchon die een pensioen belooft op 60, minimumloon op 2.000 euro? Iedereen weet dat het onmogelijk is.”

De zelfbenoemde premier reageerde heel snel op Michel Sardo en nodigde hem uit voor een interview. Jean-Luc Melenchon schreef op Twitter: “Meneer Michel Sardo, zou u mij een interview willen geven? Ik wil u overhalen om in Frankrijk te blijven nadat we hebben gewonnen. Veel Fransen houden van u en het land heeft ook uw genegenheid nodig.”

Meneer Michel Sardo, mag ik een interview? Ik wil je overtuigen om in Frankrijk te blijven als we winnen. Veel Fransen houden van je en het land heeft ook jouw genegenheid nodig.https://t.co/FSJBmfQr3I

– Jean-Luc Melenchon (@JLMelenchon) 2 juni 2022

READ  Quinté PMU - PRIX D'AMERIQUE RACES ZETURF Q6 (PRIX DE BELGIQUE) 16 januari 2022 voorspelling