Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Emmanuel Macron brengt hulde aan koningin Elizabeth II aan de voet van de Arc de Triomphe

gepubliceerd

Modernisering

Artikel door

De president van de republiek stond naast Menna Rawlings, de ambassadeur van het Verenigd Koninkrijk in Parijs.

Na niet in Londen te zijn geweest voor het platina-jubileum van Elizabeth II, ging Emmanuel Macron donderdag 2 juni onder de Arc de Triomphe om de Britse monarch te groeten. De president van de republiek stond naast Menna Rawlings, de ambassadeur van het Verenigd Koninkrijk in Parijs.

>> Platina jubileum van koningin Elizabeth II: bekijk de hoogtepunten van de festiviteiten van donderdag opnieuw

Het staatshoofd stak de fakkel van de onbekende soldaat weer aan. brits volkslied, Moge God de koningin beschermenblijkbaar, en geïnterpreteerd door de fanfare van het Royal Regiment of Scotland, gevestigd in Parijs. Frans volkslied Daarna werd het gespeeld door het Republikeinse Garde Orkest.

Eerder vandaag stuurde Emmanuel Macron ook een videoboodschap naar de koningin. “Jij bent de gouden draad die onze twee landen verbindt, het bewijs van de onafscheidelijke vriendschap tussen onze twee landen.”Waardeer de Franse president. “Je bent een constante aanwezigheid en een bron van wijsheid geweest voor de leiders van onze twee landen.”voltooide hij.

“U bent onze vriend, onze naaste bondgenoot, ons voorbeeld in dienstbaarheid aan anderen. Om u vandaag te vieren is een viering van de oprechte en diepe vriendschap die onze twee landen verenigt en uw toewijding aan dienstbaarheid.”Emmanuel Macron toegevoegd. Majesteit, ik heb de eer u namens het Franse volk van harte te feliciteren met uw platina-jubileum..


Bekijk alle tijdschriften

Nieuwsbrief abonnement

Al het nieuws in de video

Krijg de basis van ons nieuws met onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief abonnement

Artikelen over hetzelfde onderwerp

Gezien vanuit Europa

Franceinfo-kanaal selecteert dagelijkse inhoud van Europese audiovisuele media, leden van Eurovisie. Deze inhoud is gepubliceerd in het Engels of Frans.