Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Gewaarschuwd… ik ben weg!” : Michel Sardo is klaar om Frankrijk te verlaten? verklaart zijn woede

Hij is niet de eerste die erom vraagt: Michel Sardo Hij zegt dat hij klaar is om Frankrijk te verlaten! Te veel belasting betalen? Veel onhandigheid in discussies? Nee, nee, de 75-jarige zanger… is bang om Jean-Luc Mélenchon premier te zien worden. gevraagd door Wedstrijd ParijsDit wordt geïllustreerd door de kunstenaar die het grootste deel van het jaar in Normandië woont.

Het tijdschrift ondervroeg hem toen het de musical aan zijn liedjes wijdde. ik zal van je houden, die succes heeft geboekt in Seine Musicale, evalueert Michel Sardou zijn huidige leven. Hij zegt dat hij in de buurt van Deauville woont met zijn vrouw, Anne-Marie Perrier, dat hij zo gelukkig is als een haan op het land, waar hij werkt en graag naar het nieuws kijkt. Op tv kon hij de laatste presidentiële campagne die hij had gevonden inhalen”Saai“.de persoon die er lang van werd verdacht aan de rechterkant van het politieke spectrum te staan, beweert vandaag te hebben.”Geen contact meer“Met de politici. En als hij het niet zegt voordat hij heeft gestemd, is één ding zeker: zijn stem gaat niet naar Jean-Luc Mélenchon, het personage van La France Insoumise die derde werd bij de presidentsverkiezingen met 21,9% van de stemmen. de stem.

Vertalerwees een vrouwEn de liefdesziekte of ik kom uit het zuiden kondigt aan: “Mélenchon is altijd in overmaat. Nu roept hij zichzelf uit tot premier [si Nupes, la coalition de gauche aux législatives l’emporte en juin, il espère une cohabitation et être nommé chef du gouvernement, ndlr]Pas op gevaar! Als hij wint, ga ik. Anders zou ik Normandië tot hertogdom verklaren en overal barricades opwerpen‘, geeft Michel Sardo toe, die lijkt te leven met angst in zijn maag. L’Express-BFMTV’s laatste Elabe-peiling geeft Nupes 25% van de stemintenties, een half punt voorsprong op Together! Presidentiële meerderheidscoalitie, niet zeker moment van absolute meerderheid in montage Wat drijft Michel Sardo om zijn nagels en platen klaar te maken om zich in Normandië te versterken?

READ  Lori Loughlin, slachtoffer van een dievenbende: ze heeft meer dan een miljoen dollar verloren!

Vind het volledige interview met Michel Sardou op Wedstrijd Parijs2 juni 2022 editie.