Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote gezinnen – ‘Wat een geluk’, ‘Het is cool’, ‘Het verandert sommige gezinnen’, ‘Adopted me’: Jinzon-familieleden hebben hun leven drastisch veranderd, vond Twitter leuk

Schermopname TF1 direct / grote gezinnen

Terug in het vierde seizoen van “Big Families, Life in XXL” werd de familie Jenson na een lange afwezigheid hard getroffen tijdens de aflevering die werd uitgezonden op woensdag 1 juni 2022. Het stel kondigde aan dat hun vijf kinderen een grote verandering in hun levensstijl zouden brengen . Een aankondiging die vooral netizens enthousiast maakte, die erg onder de indruk zijn van deze Parijse familie.

Gezinnen die deelnemen aan de docu’realiteitGeweldige gezinnen, leven in XXLUitgezonden aan het eind van de middag op TF1, wordt hij vaak het slachtoffer van hard commentaar. koppeldynamiek, de manier van leven, de manier waarop ze zich uiten of hun kinderen opvoeden, worden vaak zwaar bekritiseerd door internetgebruikers. Gisteren weer wees de laatste met zijn vinger Moeder Pavone’s “tekort aan de natuur”, Agnes. Maar op woensdag 1 juni 2022 stuurde Twitter positieve emoties naar een familie die al enkele jaren in de show zit: familie Jenson.

Tijdens het eerste seizoen van de show volgden kijkers de avonturen van Mary Alex 39 jaar oud, Alexander 40 jaar oud, 5 kinderen. Zo zijn ze getuige geweest van enkele van de meest opvallende punten van hun leven als zeven: Wie zijn ze? Verhuizen naar Parijs, om hun ouderlijk huis te kopen tijdens een bedevaart naar Santiago de Compostela afgelopen maart. En als de Parijse familie besluit om in 2022 terug te keren naar het programma, is dat omdat ze zich opnieuw voorbereiden op een belangrijk nieuw keerpunt. Lors du premier épisode diffusé ce mercredi, le couple soudé envisageait d’annoncer la nouvelle en question à leurs enfants, Mayeul (14 jaar), Auxence (12 jaar), Faustine (10 jaar), Victor (9 jaar) en Aloys (5 jaar).

READ  James Blunt dreiging van het sorteren van muziek op Spotify

Om dit op een leuke manier te doen, hebben Alexander en Marie-Alex een Powerpoint-programma voorbereid: “We hebben een presentatie gemaakt met dia’s en fotogidsen …”, legt de moeder uit. Al snel dachten de vijf kinderen, waaronder twee tieners, allemaal op de bank in de woonkamer, dat hun moeder weer terug was. zwanger. Maar het nieuws is in werkelijkheid heel anders: de vader van het gezin is al overgeplaatst voor zijn werk. Over een paar maanden vliegt de hele stam weg naar een nieuwe bestemming, voor een vooraf bepaalde periode van twee jaar.

“Wat een fortuin voor de kinderen!”

Zeer attent, de kinderen hebben geen idee gemist: vermelding van “11 uur reizen”, tekening van een vliegtuig, een vlag, exotisch fruit en vanille, foto’s van watervallen, enz. Maar de laatste plaatste hen eerst op een tijdelijke, verre vliegroute. Maar geleidelijk aan verduidelijkte de diavoorstelling hen over het echte project: Project a in beweging…. op mij Eiland Réunion ! Heel snel lichtten de ogen van de vijf kinderen op. “Er zijn kokosnoten en ze zijn mooi”, “er zijn ook haaien”, “we zullen kunnen duiken”, lieten ze spontaan los, tot grote vreugde van de ouders. De vader van het gezin zei daarover: “De kinderen zijn heel blij en wij ook. We hebben geen fouten gemaakt in onze keuzes en dat is geweldig!”

Op Twitter deed het project van Jenson ook veel mensen dromen. Als Twitter het unaniem “cool” vond, benadrukten ze ook nog de lieve reactie van de tieners in de familie. Ze studeerden drie jaar in Parijs en kenden niet minder dan 9 bewegingen in 14 jaar, waarvan de laatste enige aarzeling had kunnen vertonen … maar hun openhartige glimlach geeft precies het tegenovergestelde aan.

READ  Paul Larrouturou (LCI): "Ik was bang om het seizoen in Quotidien te verlengen."

De organisatie van een moeder die meerdere lijsten maakt om geen enkele stap te vergeten en die de kleding en het speelgoed van haar kinderen van tevoren begint te sorteren en ervoor zorgt dat ze ze niet overhaast, heeft ook indruk gemaakt op de netizen. In hun ogen zijn jeans allemaal goed!

VIDEO – Grote gezinnen: de transformatie van Fernand Raymond na zijn scheiding van Cindy, voor/na, is geweldig!