Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wetenschappers denken dat ze Groenland in het uiterste noorden van de wereld hebben ontdekt

Geschreven door Graziella L. Geplaatst op 28 aug. 2021 om 13:25 uur

Tijdens een expeditie hebben wetenschappers ontdekt wat het meest noordelijke landoppervlak ter wereld lijkt te zijn, ten noorden van Groenland.

Dat heeft de Universiteit van Kopenhagen vrijdag bekendgemaakt Wetenschappers Hij zal het vinden in Missie In de eerste juli nieuw Landwie wordt? ver noordelijk van de wereld, noorden groen land. tot nu toe is Awqad, 700 km van Noordpoolwie heeft dit record. Dit klein eiland Het heeft nog geen naam, maar het is ontdekt in 780 meter Alleen ten noorden van Udaq en Het meet ongeveer 30 bij 60 meter, drie of vier meter boven zeeniveau.

De wetenschappers legden uit dat ze monsters gingen nemen en dachten dat ze als eerste op de slokdarm waren. DeGeograaf Morten Rush en zijn team.We kregen te horen dat er een fout in mijn GPS zat waardoor we dachten dat we ons op het eiland Oodaaq bevonden. We hebben zelfs een nieuw eiland in het noorden ontdekt, een ontdekking die het koninkrijk Denemarken enigszins uitbreidt.Groenland is eigenlijk sinds 1953 een Deens grondgebied.

Echter, Oodaaq kan snel zijn noordelijke land terugkrijgen omdat het nieuwe eiland zo kwetsbaar is dat het duidelijk bevat kort leven. Deze historische ontdekking is misschien te kortstondig om er een naam voor te vinden!

READ  De Federal Reserve deed een inval in het appartement van Rudy Giuliani, de voormalige advocaat van Trump